Sustainability in Digital Marketing: Ο ρόλος των Agencies στη βιωσιμότητα

Οι διεθνείς τάσεις και πρακτικές δείχνουν ξεκάθαρα ότι το sustainability στο digital marketing αλλάζει το οικοσύστημα της επικοινωνίας, με τον αντίκτυπο να αφορά όλη την αλυσίδα, δηλαδή brands, agencies και εκδότες. Επίσης, εμφανές είναι ότι ο ρόλος των agencies σε αυτήν την καίρια μεταβολή αποδεικνύεται κομβικός, καθώς αποτελούν τον κρίσιμο ενδιάμεσο ανάμεσα σε brands publishers και πλατφόρμες.

Τούτο αφορά όλα τα ζητήματα, από τη μέτρηση και τις προδιαγραφές έως τα νέα εργαλεία και τις βέλτιστες πρακτικές

– αλλά και ένα αναθεωρημένο μοντέλο συνεργασίας για όλη την αλυσίδα της επικοινωνίας. Αυτά τα κρίσιμα θέματα θα αναδείξουν η Laura Wade, Global Head of Sustainability Strategy της EssenceMediacom και η Sarah Coften, Head of Innovation & Digital Strategy του βρετανικού (εξειδικευμένου στο sustainability) Smithfield Agency στο πλαίσιο του Sustainability in Digital Marketing Conference που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο Aμφιθέατρο της OTEAcademy.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas και απευθύνεται σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη από brands, agencies, publishers/broadcasters και solutions providers.

Keywords
Τυχαία Θέματα