Συνεργασία Cabtivo με «Το Χαμόγελο του παιδιού»

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η συνεργασία μεταξύ της Cabtivo, του νέου δικτύου digital out of home, και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, προβάλλονται με άμεσο τρόπο και με τη χρήση geolocation, τα μηνύματα Amber Alert & Kid Missing Alert, όταν αυτά προκύπτουν. Ο Σολ Σαλτιέλ, συνιδρυτής της Cabtivo, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία.

Με το

proprietary software μας, θα διαμοιράζουμε τα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο, με τη μορφή video ή/και full screen banner στις περιοχές ενδιαφέροντος και ευελπιστούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά στην προσπάθεια που κάνει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην αναζήτηση παιδιών και ενηλίκων που χάνονται και αναζητούνται».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του oργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε για τη συνεργασία: «Η συνεργασία μας με την Cabtivo, και η προβολή των Amber και Missing Alerts στις οθόνες της Cabtivo μέσα στα ταξί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα της Uber, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά και σημαντικά στην προσπάθειά μας να εντοπίζουμε άμεσα κάθε παιδί που αγνοείται».

Η Cabtivo αριθμεί σήμερα πάνω από 200 οθόνες που είναι τοποθετημένες σε ταξί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα της Uber αλλά και μεμονωμένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πρόβλεψη τις 500 οθόνες στις αρχές του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα