Spec 133 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προσφορών για διοργανική σύμβαση-πλαίσιο για την παροχή υπηρεσιών που συνδέονται με τη στρατηγική, τον σχεδιασμό και την αγορά διαφημιστικού προγράμματος σε μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των συναφών υπηρεσιών για δραστηριότητες επικοινωνίας εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων συμμετεχόντων ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων ως αναθέτουσες αρχές.

Η σύμβαση αφορά:
α) την ανάπτυξη στρατηγικών για τα μέσα ενημέρωσης και

συναφών υπηρεσιών έρευνας και παροχής συμβουλών,
β) την ανάπτυξη σχεδιασμού διαφημιστικού προγράμματος,
γ) την αγορά διαφημιστικού προγράμματος σε μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων για τις τιμές, τη διαχείριση χώρου στα μέσα, την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και την υποβολή εκθέσεων,
δ) την παραγωγή, προσαρμογή και μεταβίβαση στοιχείων επικοινωνίας σχετικά με τις υπηρεσίες αγοράς διαφημιστικού προγράμματος.

Οι υποκείμενες δραστηριότητες μπορούν να κυμαίνονται από την τοποθέτηση μιας μόνο διαφήμισης σε συγκεκριμένο κανάλι ΜΜΕ έως πολυκαναλικές εκστρατείες. Οι υπηρεσίες θα εκτελούνται στις εγκαταστάσεις του αναδόχου (Βέλγιο) και σε άλλες χώρες. Η αξία του έργου ανέρχεται σε 132.820.000 ευρώ, με διάρκεια τους 12 μήνες. Προσφορές υποβάλλονται έως τις 19/12/2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα