Lamda Development και V+O Communication: Μια βραβευμένη συνεργασία για το The Ellinikon

Με βραβείο Ermis Gold η στρατηγική επικοινωνίας PR
Η V+O Communication ήταν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να είναι παρούσα σε όλες τις κομβικές για τη Lamda Development στιγμές. Από την πραγματοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων, το άνοιγμα του Experience Park και του Experience Centre για το κοινό και την πρώτη παρουσίαση του Έργου στον διεθνή Τύπο, μέχρι τις επίσημες παρουσιάσεις για την έκδοση των τόμων του «Κύκλου των Μουσείων», με την πιο πρόσφατη να διοργανώνεται στον χώρο παρουσιάσεων του The Experience Center.

Η

έναρξη υλοποίησης του project The Ellinikon άνοιξε ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στην πολυετή συνεργασία της V+O με την Lamda Development. Ο πυρήνας της στρατηγικής επικοινωνίας PR που επιλέχθηκε για το Έργο, συνοψίζεται στη φράση του πλάνου επικοινωνίας που βραβεύθηκε στα Ermis Awards 2022 με Ermis Gold στην κατηγορία Εκδηλώσεις / Experential Events [Εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό] «Breathe life into The Ellinikon».
Ο συνολικός στόχος του επικοινωνιακού έργου αρχικά ήταν να συστήσει το The Ellinikon στα στοχευμένα κοινά και στη συνέχεια να τα κάνει, ουσιαστικά, κοινωνούς του οράματος της Lamda Development για την περιοχή.

Lamda Development – The Ellinikon: Ένα έργο που μας αφορά όλους
Το The Ellinikon της Lamda Deve-lopment είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη και έχει ήδη ξεκινήσει, με στοχευμένα και σταθερά βήματα, να μεταμορφώνει σταδιακά μια έκταση 6.200.000 τ.μ., στην πόλη του 21ου αιώνα. Πρόκειται για έργο που συνθέτει πολλές, διαφορετικές και παράλληλες αναπτύξεις, η καθεμία από τις οποίες είναι από μόνη της ξεχωριστό αρχιτεκτονικό, τουριστικό, αθλητικό και περιβαλλοντικό τοπόσημο.

Με την ολοκλήρωσή του, το The Ellinikon θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων των γειτονικών δήμων όσο και της Αττικής συνολικά. Με πυξίδα τις αρχές της βιωσιμότητας και τον σεβασμό στη φυσιογνωμία και τη μακρά ιστορία της περιοχής του Ελληνικού, δημιουργείται μία νέα, σύγχρονη, πράσινη πόλη πλήρως ενταγμένη στον αστικό ιστό, με σημαντικές υποδομές που θα μεταμορφώσει προς το καλύτερο τον χάρτη των νοτίων προαστίων. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία έχει ήδη παραδώσει στην τοπική κοινωνία το Experience Park που μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του έχει υποδεχτεί περισσότερους από 1 εκατ. επισκέπτες και έχει γίνει το σημείο συνάντησης χιλιάδων κατοίκων των νότιων προαστίων και της Αττικής.

Βράβευσεις για εμπνευσμένα PR projects
Διαδικτυακές Παρουσιάσεις
Έργων του Ελληνικού
O CEO και στελέχη της Lamda Deve-lopment, διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες και συνεργάτες, παρουσίασαν το 2021 το masterplan του έργου, τον παράκτιο οικιστικό ουρανοξύστη Riviera Tower, τον εμπορικό προορισμό Riviera Galleria και τα έργα στο παράκτιο μέτωπο, το Commercial Hub επί της Λ. Βουλιαγμένης, όπου δεσπόζει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί ποτέ στη χώρα μας, καθώς και το The Ellinikon Park (Ιούνιος 2022), το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να έρθει σε πρώτη επαφή με τα επιμέρους τοπόσημα του Ελληνικού μέσα από τις διαδικτυακές παρουσιάσεις των έργων. Πέντε διαδικτυακές εκπομπές με προσέγγιση τηλεοπτικής παραγωγής οι οποίες μεταδόθηκαν από τις ιστοσελίδες και τους λογαριασμούς του The Ellinikon και της Lamda Development στα κοινωνικά δίκτυα και που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία της V+O Communication με τις εταιρείες παραγωγής Yard και Foss Productions.

The Ellinikon Experience Park-The Ellinikon Experience Centre
Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, ακολούθησε ο επικοινωνιακός σχεδιασμός και η υλοποίηση των εγκαινίων του The Ellinikon Experience Park, έκτασης 75.000 τ.μ. που παραδόθηκε μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες στο κοινό και υποδέχεται ήδη χιλιάδες κόσμου, καθημερινά. Με την παράδοση του The Ellinikon Experience Park, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για τη γρήγορη υλοποίηση του έργου, αρχικά, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Και την άνοιξη του 2022, ξεκίνησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας που αφορούσε την παρουσίαση του The Ellinikon Experience Centre, του εντυπωσιακού κέντρου επισκεπτών που «ταξιδεύει» κάθε ενδιαφερόμενο στο μέλλον του The Ellinikon, μέσα από μοναδικά φυσικά και τεχνολογικά εκθέματα και καινοτόμες βιωματικές δράσεις.

Νίκος ΙωάννουΡία Ψούχλα

Επιβράβευση στρατηγικής δουλειάς, πάθους και δημιουργικότητας
Εμπνευσμένη από το όραμα του The Ellinikon και σύμφωνα με τις οδηγίες της Lamda Development, η V+O έχει δημιουργήσει εξατομικευμένες, πρωτοποριακές ιδέες και δράσεις που ξεδιπλώνουν στο ευρύ κοινό το μέγεθος και τις πολλαπλές δράσεις του Ελληνικού.

Το έργο ωστόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται καθημερινά, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για δράσεις επικοινωνίας που θα το φέρουν πιο κοντά στον πολίτη και την τοπική κοινωνία. Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως τα επόμενα χρόνια, στελέχη της Lamda Development και της V+O, χάρη στη δημιουργικότητα, τον επαγγελματισμό και το φιλότιμό τους, θα ανεβούν πολλές φορές στη σκηνή για νέα PR βραβεία.

Για τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες, οι Business Unit Directors της V+O Communication Ρία Ψούχλα και Νίκος Ιωάννου, αναφέρουν σχετικά: «Το Ελληνικό ξεκίνησε! Η Lamda Development έχει ήδη παραδώσει στο κοινό το Experience Park και το Experience Centre, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες σε άλλα σημαντικά τοπόσημα, βελτιώνοντας τη ζωή των κατοίκων των γειτονικών δήμων της Αθήνας και φυσικά, ολόκληρης της χώρας. Είμαστε περήφανοι που η V+O Communication συμμετέχει από την αρχή, στην υλοποίηση του οράματος του Ελληνικού, αναλαμβάνοντας έναν στρατηγικό ρόλο στην ανάδειξη του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».V+O communication διακρίσεις για προγράμματα Lamda Development & The Ellinikon

V+O communication διακρίσεις για προγράμματα Lamda Development & The Ellinikon

IPRA 2022

Τίτλος: Ellinikon Experience Park, New Way of Urban Living

Κατηγορία: Reputation and brand management – Agency

EVENT AWARDS 2022

Είδος βραβείου: Gold

Τίτλος: The Ellinikon Experience Centre: Το πιο εντυπωσιακό, διεθνώς, κέντρο επισκεπτών άνοιξε ταξιδεύοντας μας σήμερα στο μέλλον του Ελληνικού

Κατηγορία: Λανσάρισμα Υπηρεσίας – Προϊόντος

Είδος βραβείου: Silver (από κοινού με την Yard)

Τίτλος: The Ellinikon Experience Park: Ένα πάρκο για όλους, ένας νέος τρόπος ζωής

Κατηγορία: Debut Event

Είδος βραβείου: Bronze

Τίτλος: The Ellinikon Experience Park – Το Experience Park του Ελληνικού ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει από κοντά ένα βιωματικό πάρκο για όλους

Κατηγορία: Χρήση Μέσων & Δημοσίων Σχέσεων

ERMIS AWARDS 2022

Είδος βραβείου: Gold

Τίτλος: Breathe life into The Ellinikon – Διαδικτυακές Παρουσιάσεις Έργων A’ Πενταετίας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό

Είδος βραβείου: Silver

Τίτλος: Η βιωματική εμπειρία του The Ellinikon Experience Park ενίσχυσε την εικόνα της Lamda Development

Κατηγορία: Διαχείριση Φήμης

Keywords
Τυχαία Θέματα