H Salesforce στο διεθνές συνέδριο Future of Retail

Στην αναγκαιότητα της ψηφιακής μετάβασης των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, και τη μετατροπή του «μαγαζιού της γειτονιάς» στο «κατάστημα του μέλλοντος», αναφέρθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου, Senior Account Executive της Salesforce στο διεθνές συνέδριο Future of Retail που διοργάνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), μεταξύ 5 και 6 Απριλίου.

Συμμετέχοντας στο πάνελ με

τίτλο «Το Κατάστημα του Μέλλοντος», ο Μ. Παπαγεωργίου τόνισε τη σημασία της υιοθέτησης προηγμένων τεχνολογιών όπως το AI και το πολυκαναλικό (omni-channel) εμπόριο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Αναφέρθηκε, επίσης, στις καινοτόμες λύσεις της Salesforce, μέσω των οποίων οι έμποροι μπορούν να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών, να ενισχύσουν την απόδοσή τους και να επιτύχουν στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης στην ψηφιακή εποχή.

Παράλληλα, τονίστηκε η εξέλιξη του τοπίου των retail media στην Ελλάδα ως διαφημιστικό κανάλι, με στόχο την προσέγγιση μεγαλύτερων κοινών-στόχος, ενώ έγινε αναφορά και στα οφέλη της δωρεάν πλατφόρμας εκπαίδευσης της Salesforce, Trailhead.

Keywords
Τυχαία Θέματα