Η Audi πλησιάζει στη μεγαλύτερη προϊοντική εξέλιξη στην ιστορία της

Στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της Audi AG, ο CEO Markus Duesmann και ο CFO Jürgen Rittersberger αναφέρθηκαν σε τρέχοντα θέματα. Παράλληλα με τα βασικά οικονομικά στοιχεία για το έτος 2022, τα δύο στελέχη επικεντρώθηκαν στις στρατηγικές αποφάσεις, στην προβολή της ολιστικής βιωσιμότητας και στην επερχόμενη νέα εποχή για τα μοντέλα.

«Ακόμα και εδώ στη Γερμανία, αισθανόμαστε

τις επιπτώσεις του ρωσικού επιθετικού πολέμου κατά της Ουκρανίας άμεσα – κυρίως λόγω των ενεργειακών ελλείψεων, των δυσχερειών στον εφοδιασμό και της δύσκολης γεωπολιτικής κατάστασης. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το ασταθές περιβάλλον, μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όσα πετύχαμε πέρυσι. Το αποτέλεσμα αυτό απαιτούσε πολλή σκληρή δουλειά και στενή συνεργασία», σημείωσε ο Duesmann.

«Ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις του 2022 με συνέπεια, λαμβάνοντας ενεργά αντίμετρα. Αυτοί οι παράγοντες και η αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας μας, κατέστησαν δυνατή την ανακοίνωση ισχυρών οικονομικών επιδόσεων», ανέφερε ο Rittersberger, ο οποίος επεσήμανε: «Έχουμε θέσει και πάλι φιλόδοξους ετήσιους στόχους για το 2023, ακόμη και αν οι γενικές συνθήκες παραμείνουν δύσκολες».

Keywords
Τυχαία Θέματα