H Active Energy Solutions στη λίστα των Financial Times για 3η χρονιά

Η Active Energy Solutions, ελληνική εταιρεία διανομής και εμπορίας εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων, περιλαμβάνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην ετήσια λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η Active Energy Solutions, με απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης 1.412,5% (2019-2022), συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 120 ταχύτερα

αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, επιβεβαιώνοντας τις υψηλές επιδόσεις και προοπτικές της στον κλάδο των ΑΠΕ, έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους διεθνώς, αλλά και την ανταπόκρισή της στις σημερινές προσκλήσεις της αγοράς ενέργειας.

Σημειώνεται πως το 2023, η εταιρεία κατέκτησε, ταυτόχρονα, και την 1η θέση στην κατηγορία «Energy & Utilities» όπου δραστηριοποιείται. Με αφορμή τη φετινή διάκριση της Αctive Energy Solutions, ο CEO της εταιρείας, Bασίλης Λαζαρίδης, δήλωσε: «H διεθνής αυτή αναγνώριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική και συνεχή πορεία εξέλιξής της».

Keywords
Τυχαία Θέματα