Google Ι/Ο: Πώς αξιοποιεί η εταιρεία το AI;

Στο πλαίσιο του χθεσινού (11/05) Google Ι/Ο, η εταιρεία παρουσίασε διάφορους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιεί το AI, καθώς και την πρόοδο που έχει σημειώσει στο Generative AI. Αυτήν τη στιγμή, η Google διαθέτει 15 προϊόντα που εξυπηρετούν πάνω από μισό δισ. ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του Google I/O, η Google

παρουσίασε το PaLM 2, το γλωσσικό μοντέλο νέας γενιάς με βελτιωμένη πολυγλωσσική λειτουργία, αντίληψη και κώδικα. Παρουσίασε νέους τρόπους, ώστε να παρέχει σε περισσότερο κόσμο πιο χρήσιμες πληροφορίες και ενημερώσεις μέσα από το Search και τα Maps, όπως με τη διάθεση των Search Labs και με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Search Generative Experience.

Έκανε γνωστό πως το Bard επεκτείνεται σε 180 χώρες και διατίθεται στην ιαπωνική και κορεάτικη γλώσσα, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσής του σε συστήματα τρίτων. Παρουσίασε το Magic Editor, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν υλικό σαν επαγγελματίες μοντέρ, συνδυάζοντας κομμάτια μιας εικόνας.

Παράλληλα, με το Duet AI for WorkspaceΤ οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν περισσότερα μέσα από τα Gmail, Docs, Slides, Sheets και Meet, προς το παρόν μόνο στα αγγλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Google ΙΟ, Πώς,Google io, pos