Στις 18 Μαΐου η απονομή των ΕΒΓΕ 2023

Την Πέμπτη, 18 Μαΐου, στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των 22ων Ελληνικών Βραβείων Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας, ΕΒΓΕ 2023. Πρόκειται για τον θεσμό που κάθε χρόνο συγκεντρώνει, αξιολογεί, επιβραβεύει και προβάλει τα καλύτερα δείγματα της παραγωγής του σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κοντά

στα 1.300 έργα από τους χώρους της συσκευασίας, του branding, των εκδόσεων, της τυπογραφίας, της εικονογράφησης, των ψηφιακών εφαρμογών κ.λπ. υποβλήθηκαν στον φετινό διαγωνισμό και οι νικητές ανάμεσά τους θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης.

«Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος, άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της πολιτικής θα δώσουν το “παρών”, αναγνωρίζοντας με την παρουσία τους τον σημαντικό ρόλο που το design παίζει τόσο στον χώρο της οικονομίας, όσο και στη διαμόρφωση της καθημερινής μας αισθητικής». Την τελετή φέτος παρουσιάζει ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα