Fitness Awards, για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα

Fitness Awards διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στον χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, R&D, marketing αλλά και influencers.

Yποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν

οι εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups και οι αντίστοιχοι influencers. Mε Πρόεδρο την Ευστρατία Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ, την κριτική επιτροπή των Fitness Awards 2024 συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Αθλητές, Πρωταθλητές, Επαγγελματίες Άσκησης και Υγείας.

Η Ευστρατία Τσίτσκαρη επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Η έρευνα αναφέρει ότι το μέγεθος της βιομηχανίας του fitness αναμένεται να φτάσει τα 170 δισ. δολάρια ως το 2030. Τα Fitness Awards φροντίζουν να δώσουν ώθηση στους επαγγελματίες να βελτιώσουν τις παροχές τους, να αναπτύξουν τις δράσεις τους, να γνωριστούν, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν και να αριστεύσουν. Όχι μόνο, διεκδικώντας ένα βραβείο. Αλλά κυρίως επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των αναγκών των μελών τους». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.fitnessawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα