Σε αναδιάρθρωση της δομής της προχωρά η Accenture Song

Η Accenture Song αναδιαρθρώνει τα οκτώ παγκόσμια τμήματά της σε τέσσερις πρακτικές, διευρύνοντας τον ρόλο της Dame Annette King, η οποία γίνεται Μarketing Practice Lead με έδρα το Λονδίνο. Ο David Droga, Chief Executive της Accenture Song, δήλωσε ότι η νέα

δομή θα επιτρέψει στον όμιλο, ο οποίος αύξησε τα έσοδά του κατά 14% κατά το τελευταίο οικονομικό έτος, να κινηθεί με «μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Όταν η Accenture Interactive επαναδραστηριοποιήθηκε ως Accenture Song τον Απρίλιο του 2022, διέθετε 4 λύσεις και 4 εξειδικευμένες ομάδες τεχνογνωσίας. Οι λύσεις περιλάμβαναν: growth & product innovation, marketing, commerce και sales & service, ενώ οι εξειδικευμένες ομάδες τα design, build, communications και intelligence.

Οι νέες πρακτικές θα είναι: το marketing, το οποίο περιλαμβάνει τα τμήματα της Song που «χτίζουν» brands, μεταξύ άλλων, μέσω της διαφήμισης – design & digital products, που θα δημιουργεί προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες – το commerce, που θα βοηθά τις επιχειρήσεις να κλιμακώσουν και να βελτιστοποιήσουν την πρόταση πωλήσεών τους – και το service, που θα συνεργάζεται με τους πελάτες για τη σχέση τους με τους καταναλωτές.

Ο Droga δήλωσε: «Το μόνο που έκανα ήταν να μας μετακινήσω από οκτώ διαφορετικές πρακτικές ή δυνατότητες σε τέσσερις. Δεν υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Η δομή ήταν ασκόπως πολύπλοκη».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα