Exclusive event διοργάνωσε η Cordella

Ένα exclusive party διοργάνωσε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, στο Moxy Athens City, η δημιουργός της πλατφόρμας Cordella, Μικαέλα Πλάκα, προκειμένου να παρουσιάσει στους καλεσμένους το lifestyle brand το οποίο έχει στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας σχεδιασμού της λίστας γάμου και βάπτισης.

Το

«παρών» στην εκδήλωση έδωσαν προσκεκλημένοι από τον χώρο των media, influencers, bloggers και επαγγελματίες του γάμου και της βάπτισης. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάστηκαν επιλογές οικιακών συσκευών και engaging δράσεις, με τους καλεσμένους να καλούνται να εξερευνήσουν την επιμελημένη λίστα με είδη για το σπίτι, κυρίως από μάρκες μικροσυσκευών, σερβίτσια, διακοσμητικά κομμάτια κ.ά.

Επίσης, διατίθεντο interactive corners, όπου κατασκεύασαν το δικό τους headpiece, corsage ή boutonniere, backdrop της Cordella, στολισμένο με συνθέσεις από το ανθοπωλείο και concept store Polyamorous και αψίδα. Επιπλέον, η Cordella ανέλαβε την αποστολή κάρτας για λογαριασμό των καλεσμένων της, όπου εκείνοι έγραψαν το δικό τους love note προς το αγαπημένο τους πρόσωπο και το έριξαν στο ειδικά σχεδιασμένο γραμματοκιβώτιο της Cordella.

Keywords
Τυχαία Θέματα