Enaon: Η νέα ταυτότητα των ελληνικών εταιρειών του ομίλου Italgas

Η Italgas παρουσίασε επίσημα τη νέα ταυτότητα των ελληνικών εταιρειών του ομίλου, οι οποίες πλέον ονομάζονται «Enaon», η μητρική εταιρεία και «Enaon Eda», η θυγατρική εταιρεία. Η ανακοίνωση έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Italgas, Paolo Gallo, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των νέων

γραφείων των εταιρειών στην Αθήνα, παρουσία της Προέδρου της Italgas Benedetta Navarra, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα και του πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, Paolo Cuculi.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως συντονίστρια η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Η ίδρυση της Enaon και της Enaon EDA σηματοδοτείται από τη συγχώνευση των τριών προηγούμενων Διαχειριστών Δικτύου Διανομής Αερίου σε έναν, που πραγματοποιήθηκε το 2023. Η επωνυμία Enaon προέρχεται από την λέξη «αέναος», η οποία όταν συνδέεται με την ενέργεια συμβολίζει την αδιάλειπτη παροχή λύσεων.

Επιπλέον, η λέξη «Ena» συμβολίζει την ένωση των τριών προηγούμενων Διαχειριστών -ΔΕΔΑ, ΕΔΑ Αττικής και ΕΔΑ ΘΕΣΣ- σε μια εταιρεία, ενώ το «on» αντιπροσωπεύει αυτό που τίθεται σε λειτουργία και, ως τέτοιο, εκφράζει τη δέσμευση της εταιρείας να διατηρεί την ενέργεια σε συνεχή ροή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Enaon,Italgas