Ζευγάρι οι Charlize Theron και Ben Affleck;

17:48 5/4/2016 - Πηγή: TVNea

Charlize Theron και Ben Affleck είναι ζευγάρι σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού OK! Σύμφωνα με το δημοσίευμα το φλερτ μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε μετά τα Oscars του 2016, και από τότε είναι αχώριστοι.«Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο δημοσίευμα με τον ίδιο να συμπληρώνει πως το σπίτι της ηθοποιού έχει γίνει η φωλίτσα τους.
Μάλιστα, λίγο μετά τα Όσκαρ,
οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί, γεγονός που σύμφωνα με το περιοδικό, αποδεικνύει ότι είναι ζευγάρι.Πάντως πριν μερικές μέρες η Charlize, βγήκε από τα ρούχα της καιπόζαρε για το περιοδικό της Wall Street Journal, στο οποίο και μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τους λόγους που δεν συνέχισε τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Sean Penn. Βέβαια στην εν λόγω συνέντευξη δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομα του Ben Affleck.

Η χολιγουντιανή σταρ είχε κατηγορηθεί από τα αμερικανικά ταμπλόιντ ότι ευθυνόταν για τον τερματισμό της σχέσης της με τον Penn, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, απέφευγε και αγνοούσε επίμονα τα μηνύματα και τις κλήσεις του συναδέλφου, φίλου και συντρόφου της, στο τέλος της σχέσης τους.
«Όταν τελειώνει μια σχέση πρέπει να υπάρχει λίγο δράμα ή μια τρελή ιστορία», είπε ειρωνικά η 40χρονη σταρ του Χόλιγουντ και διέψευσε τις φήμες που υπήρχαν, ότι έκοψε «βίαια» κάθε επαφή με τον Sean Penn έπειτα από 18 μήνες σχέσης μαζί του, επιμένοντας ότι δεν είχαν έναν δραματικό και άσχημο χωρισμό.
Όπως είπε, η απόφαση να χωρίσουν ελήφθη και από τους δύο και συνέχισε: «Είχαμε μια σχέση και ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί γι' αυτό και οι δύο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν».

Από την άλλη ο Ben Afflec, χώρισε, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου με τη Jennifer Garner , εξαιτίας του δεσμού του με την νταντά των παιδιών τους. Για μήνες ο ηθοποιός ήταν στο στόχαστρο των tabloids με τις πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με τη νταντά να κάνουν το γύρο του κόσμου.
protothema

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα