Βλαδίμηρος Κυριακίδης:Είμαι έτοιμος να μεταναστεύσω!(δήλωση βόμβα)

13:31 22/7/2013 - Πηγή: TVNea
" Είμαι έτοιμος να μεταναστεύσω... Έχουμε πέσει σε μαύρη κατάθλιψη! Δεν θα ήθελα να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο χωρίς μέλλον και ευτυχώς που δεν έχω παιδιά.Είμαι πολύ απαισιόδοξος," δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εφημερίδα News και τον Νίκο Νικολίχα!Ο ηθοποιός βλέπει πως το πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν αλλάζει και αυτό είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει ηλίθιος..."
Θελω να με σέβεται το κράτος μου και να το σέβομαι και εγώ. 'Ομως θεωρώ ότι μου λένε ψέματα. Κια μου τα λένε κατάμουτρα." και συνεχίζει "Με τη γυναίκα μου το έχουμε συζητήσει το θέμα της μετανάστευσης. Συμφωνεί και εκέινη να φύγουμε. Δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Εγώ είμαι ήδη 51 ετών. Δεν μπορώ να περιμένω άλλα 10 η 20 χρόνια για το πότε οι πολιτικοί θα μας πουν αλήθειες. Δηλαδή στα 65 χρόνια μου θα μου πουν "βγήκαμε από τα μνημόνια;" Γιατί τους χρωστάω τίποτα και με έβαλαν σε αυτό το λούκι; Ακόμα και τις διακοπές μας, έχουμε κόψει. Για αυτούς, τους πολιτικούς-ψεύτες;"

" Το λέω με πάσα ειλικρίνεια, ευτυχώς δεν έχω παιδιά.Έχω όμως ανίψια, το οποίο είναι το ίδιο και το αυτό. Είναι ζοφερό. Θα πρέπει να διαχειρστούν σωστά κάποιες άλλες αξίες, έτσι ώστε να διατηρήοσυν την ψυχραιμία τους και την αισιοδοξία τους ψηλά! Αλλίως δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να έχουν μέλλον αυτά τα παιδιά!
Keywords
Τυχαία Θέματα