ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - Κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια ξεσπά : Είναι λογικό να έχω απαιτήσεις! Έδωσα τη ψυχή μου σε αυτό το σταθμό! Τα καλά λεφτά δεν είναι ο λόγος για να μείνω!

11:46 22/7/2013 - Πηγή: TVNea
Η πασίγνωστη και αγαπημένη παρουσιάστρια ξεσπά και για πρώτη φορά σε συνέντευξη της μιλά για γεγονότα που λίγοι ξέρουν. Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλύψεις φαίνεται πώς ήρθε η ώρα να σπάσει τη σιωπή της. Μιλώντας στο κορυφαίο περιοδικό της Πελοποννήσου ΤRIP και στους Ευτυχία Μεσίσκλη και Λάμπρο Αραπάκο, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη περιπέτειά της με το ραδιοφωνικό σταθμό BEST:

" Ήταν πολύ άσχημο
αυτό που συνέβη. Έγινε γρήγορα και απρόσωπα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει έτσι, μετά από τόσα χρόνια που ουσιαστικά έδωσα τη ψυχή μου σε αυτό το σταθμό...Ήταν ένας κερδοφόρος σταθμός, που χρηματοδοτούσε τα υπόλοιπα του ομίλου που δεν ήταν..Θυμάμαι πώς μου ειχάν πει κάποτε ότι παίρνω καλά λεφτά. Τα καλά λεφτά όμως δεν είναι πάντα ο λόγος για να μείνεις σε ένα σταθμό. Και φυσικά από ένα σημείο και μετά οι απολαβές δεν ήταν πλέον οι ίδιες...Eίναι λογικό να έχω απαιτήσεις. Δεν μεγάλωσα στα πούπουλα για να είμαι "τζόρας". Έχω σερβίρει και καφέδες και δεν με νοιάζει καθόλου να το ξανακάνω. Δεν τρομάζω εύκολα. Νιώθω πώς μπορώ να επιβιώσω."
Keywords
Τυχαία Θέματα