Βασιλική Ανδρίτσου: «Ο άνδρας μου ξέρει τα πάντα για μένα, ακόμα και αυτά που ντρέπομαι να παραδεχτώ»

17:15 21/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην εκπομπή «JOY» και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την εικόνα και τα κιλά της, τον γάμο της, αλλά και τη δημοσιότητα.

Πώς χάνει κιλά όταν νιώθει ότι έχει «ξεφύγει»; «Ράβω το στόμα, απλά. Μέχρι στιγμής μού είναι εύκολο. Τρώω ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσει ένας άνθρωπος, δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτή η λαιμαργία. Γιατί αν αφεθώ, τρώω σαν να έχω πάει σε μεγάλο τραπέζωμα!», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Τι είπε για τον γάμο της και τις σχέσεις με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη; «Ο άνδρας μου ξέρει τα πάντα για μένα, ακόμα και
αυτά που δεν ήθελα να μάθει. Ακόμα και αυτά που ντρέπομαι να παραδεχτώ και πολλά που δεν του έχω πει, απλά τα έχει καταλάβει μόνος του. [...] Είμαστε εννιά χρόνια μαζί. Από αυτά, τα δύο είμαστε παντρεμένοι. Θέλαμε να παντρευτούμε, είχαμε και τους γονείς μας που ήθελαν να μας δουν παντρεμένους και έγινε», ανέφερε η Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ σχετικά με τα τηλεοπτικά συνεργεία που ήρθαν στο γάμο της και τη δημοσιότητα γενικότερα, αποκάλυψε: «Το ότι ήρθε κάμερα στο γάμο μου με ξάφνιασε. Με θύμωσε προς στιγμήν, μετά το ξέχασα για να περάσω καλά. Με ενοχλούν αυτά. Τι τον νοιάζει τον κόσμο ρε παιδί μου; Αυτά είναι προσωπικές στιγμές».
Keywords
Τυχαία Θέματα