Tο «Σπίτι της Έμμας» :Μουδιασμένο χιούμορ, κρύες ατάκες, προβλέψιμο σενάριο...

15:16 27/11/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να σάρωσε το «Σπίτι της Έμμας» σε ποσοστά τηλεθέασης, να στριμώχθηκαν οι τηλεθεατές στο νέο σπίτι… του Γιάννη Μπέζου, αλλά ακόμα εγώ αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που ο γνωστός ηθοποιός αθέτησε τον όρκο που είχε δώσει πέρσι ότι σταματάει την τηλεόραση.

Και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους: Θέλω να γίνονται ελληνικές σειρές, αυτές παρακολουθώ κι εγώ, θέλω ο κόσμος (ηθοποιοί, τεχνικοί κτλ) να έχουν δουλειά, αλλά δεν δέχομαι ηθοποιοί με ιστορία στο θέατρο και την τηλεόραση να επαναλαμβάνονται… από τη στιγμή που
δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν.

Δεν εξετάζω αν η σειρά έκανε 38άρια στην πρεμιέρα, καλώς τα έκανε, άλλωστε ο κόσμος έχει αποδείξει φέτος ότι στηρίζει «ελληνικά», αγαπάει την κωμωδία, απλά το ποιοτικό αποτέλεσμα δεν ήταν σίγουρο αντάξιο του ποσοτικού.

Ο συνήθης Γιάννης Μπέζος, πιο κουρασμένος και πιο βαριεστημένος από ποτέ, σε μια σειρά, ωστόσο, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, πλαισιωμένος από νέους, αλλά και άλλους, περισσότερο έμπειρους, ηθοποιούς που ενώ έχουν αφήσει το στίγμα τους στην κωμωδία δεν πείθουν με την ερμηνεία τους στη συγκεκριμένη δουλειά.

Η Κάτια Δανδουλάκη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο δράμα που την έχουμε συνηθίσει και στην κωμωδία που δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να κάνει. Μουδιασμένο χιούμορ, κρύες ατάκες, προβλέψιμο σενάριο. Θα ήταν υπερβολικό να πω ότι τελικά την παράσταση την κλέβει η Έμμα;
Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου:entertv
Keywords
Τυχαία Θέματα