«Τρίζουν» καρέκλες σε μεγάλο ελληνικό κανάλι!

10:30 21/5/2016 - Πηγή: TVNea
Τριγμοί και έντονη γκρίνια, είναι το – εδώ και λίγο καιρό κλίμα – που επικρατεί, σε μεγάλο ελληνικό κανάλι. Η ένταση που κυριαρχεί, βρίσκεται στα… υψηλά γραφεία του καναλιου, μεταξύ διευθυντών.

Πιο συγκεκριμένα, οι ψυχαγωγικές εκπομπές, πλην μίας δύο, δε σημειώνουν και τις καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό, όπως είναι λογικό δεν φέρνει χαμόγελα στα ανώτερα και ανώτατα σκαλιά της ιεραρχίας. Και κάπου εδώ αρχίζουν οι γκρίνιες. Σύμφωνα με πληροφορίες του pasmina.gr, το νούμερο δύο του καναλιού στην ιεραρχία, έχει διαπληκτιστεί με το νούμερο τρία, τέσσερα, ίσως και πέντε (μικρή
σημασία έχει ο αριθμός ιεράρχησης), που έχει την ευθύνη για τον ψυχαγωγικό τομέα που όπως είπα παραπάνω, πάσχει.

Επιπλέον, σε συζήτησή τους ακούστηκε και το ουσιαστικό «παραίτηση», όχι όμως και το ρήμα «παραιτούμαι»! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,το θέμα δεν έληξε σε μία συζήτηση, αλλά προχώρησε και σε επίπεδο δημιουργίας «στρατοπέδων», κάτι σαν «εσωκομματική αντιπολίτευση» .

Επιχειρήθηκε μία συσπείρωση του τύπου, «εσύ είσαι δικός μου, εγώ σε έφερα, διάλεξε πλευρά, θα φύγουμε μαζί ΑΝ είναι κτλ κτλ…!» Για την ώρα, τα πράγματα έχουν «παγώσει», όπως άλλωστε και οι όποιες εξελίξεις. Για τις σχέσεις ούτε λόγος. Ο μόνος λόγος που δεν αναφέρομαι σε ονόματα, είναι πως επειδή ακόμα η κατάσταση είναι ρευστή και αποφάσεις σε επίπεδο λήξης συνεργασιών, δεν έχουν παρθεί από καμία πλευρά.

Έχουμε άλλωστε δει και στο παρελθόν στο τηλεοπτικό «καζάνι» έχθρες να γίνονται «φιλίες» και αντιστρόφως, σε χρόνο ρεκόρ! Επομένως δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση, στην παρούσα φάση να αναφερθώ σε ονόματα, που πιθανόν να ανησυχήσουν δεκάδες εργαζόμενους, ενός μεγάλου καναλιού. Ας ελπίσουμε η κρίση να εκτονωθεί… Παραμείνετε συντονισμένοι, για όποια εξέλιξη, θα διακόψουμε το πρόγραμμά μας, για τη γρήγορη ενημέρωσή σας και με ονόματα πλέον!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα