Το Τηλέ-κοντρόλ (17/08/2011)

19:26 17/8/2011 - Πηγή: TVNea
• Προχθές το αφεντικό του σπιτιού είπε «Στόμα να είχε αυτό το κομπιούτερ της τηλεόρασης μας ρε γυναίκα, θα μιλούσε» και αυτή γέλασε. Όμως ναι, και στόμα έχω, και μάτια έχω και θα τα λέμε συχνά μέσα από αυτήν εδώ την στήλη! Γιατί αν εγώ, το κομπιούτερ, δεν είμαι κατάλληλο να μιλήσω για την τηλεόραση, τότε ποιος είναι?? Η Πετρούτσου?
• Η οποία τηλεόραση τώρα το καλοκαίρι έχει γίνει καλύτερη και από ταχύρυθμα μαθήματα ξένων γλωσσών με liguaphone! Καλέ αλήθεια σε λέω, από τα τόσα τούρκικα έχω μάθει να συνεννοούμαι
το πράμα! Iyi geceler θα πει Καληνύχτα στα Τούρκια ενώ το Καλημέρα είναι το θεϊκό günaydın. Είχα ξεκινήσει και τα βουλγάρικα με το «Γυάλινο Κόσμο» του Alpha αλλά το έκοψαν κακήν κακώς οι γερμανοί…
• Λένε ότι το έκοψαν επειδή δεν έκανε καλά νούμερα. Βλακείες, την είδηση εγώ θα σας την δώσω. Η Ρούλα ήταν η αιτία που κόπηκε ο «Γυάλινος Κόσμος». Διάβαζε για να δώσει το lower στα Γερμανικά πρώτα, για να μπορεί να συνεννοείται με τα αφεντικά της, όμως την έκοψαν στην έκθεση. Έτσι της ήταν αδύνατον να μάθει και τρίτη γλώσσα οπότε το έκοψε και θα το ξαναπιάσει το serial από το Χειμώνα!
• Η αλήθεια είναι πως είχαν πάθει πολυπολιτσμικό σοκ εκεί στην Κάντζα! Οι Γερμανοί να ομιλούν την μητρική τους, η Παπαβασιλείου να προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά και από το studio της μεταγλώττισης να ακούγεται ο βούλγαρος ο Νικολάι λέγοντας στην Σιάνα «Изчезвай в предната част на моето куче». Ο κακός χαμός σου λέω!
• Μπαίνεις μέσα στα κτίρια του Alpha και νιώθεις μειονότητα παιδί μου…
Πρέπει να δείχνεις διαβατήριο και πράσινη κάρτα πριν πάρεις το ασανσέρ για να ανέβεις στα ψηλά πατώματα.
• Τι να κάνεις εκεί?? Να κρυφακούσεις και να μάθεις τι νέο θα μας προσφέρει από Οκτώβριο το κανάλι της Κάντζας. Όλα είναι ρευστά ακόμα και μη ανακοινώσιμα (πάγια τακτική των Γερμανών), πάντως Μουτσινά- Ηλιάκη θα βλέπεις και του χρόνου,την ίδια ώρα,στην ίδια εκπομπή,με το ίδιο όνομα!
ΔεΣτΕ τους εκεί στον Ant1… Αυτό το non stop με τον Χάρη Ρώμα δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο. Και αν ήταν στο χέρι μου θα άλλαζα την τηλεόραση από μοναχό μου, έλα όμως που εκείνη την ώρα με πιάνει ο μικρός του σπιτιού που έχει έρωτα με το «Κωσταντίνου και Ελένης» και με το «Καφέ της Χαράς»
• Και άντε το πρώτο μπορεί να σταθεί μονάχο του γιατί παίζει μια Ράντου που είναι θεά, τα επεισόδια είναι αυτοτελή και μπορούν να σταθούν μόνα τους οπότε τρώγεται, όμως πραγματικά αν ξανακούσω τα ονόματα Φατσέας, Χαρά και Μανωλάκης, θα βγάλω τις μπαταρίες μου.
• Εδώ μέχρι και η Unicef στους μαραθώνιους της που κάνει, έχει αρχή μέση και τέλος. Εκεί στον Ant1 έχουν πατημένο το Repeat και δεν λένε να το αφήσουν…Judas, που θα έλεγε και η GaGa!
• Πρέπει να σταματήσω να γράφω τώρα γιατί έρχεται ο κύρης του Σπιτιού για να δει ειδήσεις…Όλγα γύρνα πίσω, τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα!!
-Ευθύμης Κάλφας-
Keywords
Τυχαία Θέματα