Δήμητρα Ματσούκα: Που βρίσκεται για διακοπές;

17:36 17/8/2011 - Πηγή: TVNea
Η Δήμητρα Ματσούκα, που τελευταία είδαμε να πρωταγωνιστεί τηλεοπτικά στις άδικο-κομμένες ''Κουκλες'' του MEGA, ως Κορίνα, σαν άνθρωπος κι αυτή ξεκουράζεται για το καλοκαίρι, κάνοντας διακοπές....Που όμως βρίσκεται η ηθοποιός; Οι φωτογραφικοί φακοί βρήκαν την Δήμητρα, στο Καστελόριζο, μαζί με τον νεο της αγαπήμενο, τον δημοσιογράφο, Φώτη Βαλλάτο, να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί, των Δωδεκανήσων, χαλαρωμένη απο όλα και πάρα πολύ ερωτευμένη!
Ίσως κάποιοι
να τους ήθελαν διαδίδοντας φήμες οτι είναι χωρισμένοι, αλλά με αυτή την είδηση διαψεύστηκε αυτό. 
Αν και αρχικά επρόκειτο να μείνουν στο νησί για περίπου μία εβδομάδα, τελικά αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους για μερικές ακόμα μέρες και έτσι η κάμερα του STAR έδωσε το πλήρες ρεπορτάζ. Βέβαια μαζί με το ζευγάρι παρέα ήταν και οι πατερίτσες της ηθοποιού καθώς ακόμα ένεκα του ατυχήματος που είχε τον περασμένο Μάιο, δυσκολεύεται στο περπάτημα!
Έτσι τον Δεκαπενταύγουστο, τον πέρασε στο πανηγύρι του νησιού μαζί με τις πατερίτσες της, μα αναρρώνει πια σιγά-σιγά...μπόρεσε να χορέψει δηλαδή...και να τραγουδήσει! Μάλιστα! Ερμήνευσε το μοναδικό κομμάτι ''Φεύγω'' που ξέρουμε απ την εξαιρετική Χαρούλα Αλεξίου... όσον αφορά τον κύριο Βαλλάτο, η απασχόληση του ήταν να καμαρώνει την αγαπημένη του και να την βιντεοσκοπεί με το κινητό του, για να έχουν να θυμούνται στο μέλλον και αυτά τα λεπτά που η ηθοποιός ξεδίπλωσε το μουσικό της ταλέντο! Και ξέρουμε τι φωνή έχει η Δήμητρα, απο τότε που ως Γωγώ στο ''Κάτι τρέχει με τους δίπλα'' του MEGA, έπιανε για καραόκε το μικρόφωνο και τραγουδούσε στον Θανάση της (Ρένο Χαραλαμπίδη)!
Keywords
Τυχαία Θέματα