Το… κοκτέιλ του ΑΝΤ1 με στόχο την χαλαρή πρωτιά ξανά!

13:30 27/7/2014 - Πηγή: TVNea
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος σε συνάντηση που είχε την περασμένη Τετάρτη με τους δημοσιογράφους, αφού η σεζόν έκλεισε με πρωτιά και αύξηση των ποσοστών του σταθμού. Συγκεκριμένα το κανάλι του Αμαρουσίου προηγήθηκε του ανταγωνισμού μία μονάδα στο σύνολο του κοινού, ενώ σημείωσε αύξηση 1,9% σε σχέση με την περυσινή σεζόν.
Το στέλεχος του καναλιού παρουσίασε στους δημοσιογράφους τη φιλοσοφία του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1
για την τηλεοπτική σεζόν 2014 – 2015, τονίζοντας ότι θα δοθεί έμφαση στη μυθοπλασία διατηρώντας το πλεονέκτημα που του δίνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές και τα δυνατά shows.
Έτσι, εκτός από το «Μπρούσκο» που θα συνεχιστεί κανονικά πριν το δελτίο ειδήσεων, στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί η καθημερινή σειρά που υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος «Συμμαθητές». Δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλονται οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, ενώ από μία φορά την εβδομάδα «Η Εκδρομή» με πρωταγωνίστρια την Λίνα Σακκά και η κωμωδία που θα βασίζεται στη σειρά «Turkish for beginners».
Επίσης, για το α’ μισό της σεζόν είναι προγραμματισμένα το «Dancing with the stars» και το «Voice», ενώ θα ακολουθήσουν το «Your face sounds familiar» και το νέο «Splash».
Τέλος, εκτός από το «ΟΛΑ», τους «Ράδιο Αρβύλα» και τα live «Καρντάσιανς», προστίθεται η εκπομπή «Ζόρικα επαγγέλματα» του Σπύρου Σούλη, αλλά και ο β’ κύκλος του «Ήρωες ανάμεσά μας».

enimerosi24
Keywords
Τυχαία Θέματα