Το Trailer της Τατιάνας...

17:01 18/9/2011 - Πηγή: TVNea
υπόψιν... δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο!Όταν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, έρχεται ένα trailer και σου λέει σιωπηλά: «Αμ, δε! Σιγά που τα έχεις δει όλα».
Μιλάμε φυσικά για το νέο trailer της Τατιάνας Στεφανίδου που μεταδίδεται εδώ και λίγες ώρες από την τηλεόραση του Star. Στο προωθητικό κλιπ η Στεφανίδου χορεύει, χαμογελά και κουβαλάει κούτες με μουσικό χαλί το
«You can't touch this» του MC Hammer. Το σποτάκι ξεκινά με την Τατιάνα να κουνά με χάρη τους γοφούς και με κοντινό στον πισινό της. Η Τατιάνα παίρνει φόρα και αρχίζει τον χορό. Οι υπόλοιπες κυρίες που θα ...
συμμετέχουν στο πάνελ εμφανίζονται σταδιακά και δείχνουν απορημένα (Σταματέρη), τσαχπίνικα (Μπαλτζή), σε φάση προετοιμασιών για τα 100μ με εμπόδια (Αγοράκη) και χαζοχαρούμενα (Βόσσου). Οι πέντε χορεύουν ρυθμικά και τελικά καταλήγουν σε έναν καναπέ, όπου χασκογελούν εμφανώς φιλικά και εντελώς αυθόρμητα (πάντα).
Κρίνοντας πάντως από το κομμάτι που επέλεξε η ομάδα για το trailer θεωρούμε πως ταιριάζει αρμονικά με το ίδιο το κόνσεπτ της εκπομπής (τύπου The View). Και τα δύο γνώρισαν την κορύφωση της επιτυχίας το 1990.
Για περισσότερα δείτε το trailer μόνοι σας (ή με παρέα)…
Keywords
Τυχαία Θέματα