Το Buzz με τον Γιώργο Σατσίδη στα στούντιο του Ε!

09:01 13/2/2015 - Πηγή: TVNea
Στα στούντιο του Ε! HD στο Μπέβερλι Χιλς βρέθηκε το Buzz του OTE TV και ο Γιώργος Σατσίδης για μια αποκλειστική συνέντευξη με τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Dr. Paul Nassif της δημοφιλούς σειράς Βοtched.
O περιζήτητος γιατρός αποκαλύπτει τα πιο ακραία περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της εκπομπής. «Στο Botched, έχω συναντήσει ασθενείς» λέει χαρακτηριστικά, «που έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές
επεμβάσεις στη μύτη τους και από τον Μάικλ Τζάκσον!». Ο Dr. Paul Nassif μιλάει για τη Νο1 εμμονή του Χόλυγουντ στις πλαστικές εγχειρήσεις: «Αναμφίβολα πρώτη επέμβαση σε ζήτηση αυτή τη στιγμή είναι οι μεγάλοι γλουτοί της Κιμ Καρντάσιαν! Όλο και περισσότερες γυναίκες, θα έλεγα ότι είναι πια αναρίθμητες, ζητούν να αποκτήσουν ακριβώς αυτό το σχήμα στα οπίσθιά τους!». Περισσότερες λεπτομέρειες για τις μεθόδους με τις οποίες επιτυγχάνεται ο "σωματότυπος Κιμ Καρντάσιαν" αλλά και όλα τα νέα trends στην πλαστική χειρουργική, στην απολαυστική συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο Βuzz στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV. Το Buzz , με παρουσιαστή το Γιώργο Σατσίδη, προβάλλεται στο OTE CINEMA 1 HD κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.30.

Gossip-tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα