Τίνα Μεσσαροπούλου: "Τον Πέτρο τον έφαγε... ο Λύκος!"

17:00 15/10/2013 - Πηγή: TVNea

Της Τίνας Μεσσαροπούλου
Ποτέ άλλοτε η πρωινή ζώνη δεν είχε τέτοιο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως για εμάς τους δημοσιογράφους. Ο Γιώργος με τη Φαίη δεν είναι πια μόνοι τους στο πρωινό. Έχουν αντιπάλους, οι οποίοι όλως τυχαίως είναι επίσης ζευγάρι. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου οι διαψεύσεις του MEGA ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα είναι μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού. Ή μήπως δεν είναι επειδή η Τζένη δεν κάθεται δίπλα στο Πέτρο αλλά είναι περισσότερο ενταγμένη στο πάνελ; Ας όψεται που ο Πέτρος βιάστηκε να το ανακοινώσει και χάλασε
την έκπληξη του MEGA. Πάντως, όπως κι αν θέλει να τιτλοφορεί τους δυο παρουσιαστές το Μεγάλο Κανάλι η μάχη είναι ανάμεσα στον Γιώργο με τη Φαίη και τον Πέτρο με τη Τζένη.
Δεν θα σταθώ σήμερα σε νούμερα παρά το γεγονός ότι ήδη έχει ανακοινωθεί ο χθεσινός νικητής. Θα σταθώ στις εντυπώσεις που μου άφησαν οι πρεμιέρες τους. Ξέρω υπήρχε άγχος και από τις δυο πλευρές. Λογικό. Οι μεν Σκορδολιαγκαίοι πήραν το ρίσκο να αλλάξουν κανάλι, ο δε Κωστόπουλος αυτό του να κάνει πρωινό και μάλιστα χωρίς πρόβες, χωρίς προετοιμασία, χωρίς τρέιλερ- γιατί αυτό που γύρισαν στο Μεγάλο Κανάλι ήταν μάλλον περισσότερο της «ξεπέτας» και παρολίγο χωρίς συμπαρουσιάστρια – ή μήπως όχι. Φέτος, μάλιστα, το MEGA έχει επιλέξει να κινηθεί στον δρόμο του αιφνιδιασμού – άσχετο αν αυτό δεν πετυχαίνει πάντα – ελλείψει περιεχομένου.
Ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν ένα πολύ μεγάλο ατού. Όχι μόνο είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά είναι ζευγάρι και στην tv. Ξέρουν τις ισορροπίες, αλληλοσυμπληρώνονται και με όποιους κι αν βρεθούν δίπλα τους επειδή εκείνοι έχουν καλή χημεία θα τη μεταφέρουν και στους συνεργάτες τους. Το έχουν ξανακάνει και ξέρουν… Από την άλλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι νέος στο είδος μαθητούδι- αν και κάπως σιτεμένος τόσο για τη θέση του μαθητή όσο και για το πρωινό – από τη στιγμή μάλιστα που η πραγματική του ηλικία δεν συμβαδίζει καθόλου με την εξωτερική και πολλές φορές εσωτερική. Αυτό σημαίνει ότι δεν απευθύνεται στους συνομήλικούς του που είναι αρκετοί εκείνη την ώρα καθηλωμένοι στην τηλεόραση, και εδώ είναι το παράδοξο.
Ο Λιάγκας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι υπάρχουν κάποιες στήλες στο πρωινό που τις βαριέται. Δεν θα τον δείτε για παράδειγμα να μπαίνει στην κουζίνα παρά μόνο για να τσιμπήσει, δεν θα ασχοληθεί ποτέ με γυναικεία θέματα γιατί δεν τον αφορούν. Ο Κωστόπουλος, όμως, είναι αλλιώς. Έχει λίγο από «κατινιά» μέσα του ή αλλιώς έχει άποψη για όλα και θέλει να καταπιάνεται με όλα. Σε ένα πράγμα όμως που θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί στα ίσια με τον Λιάγκα ήταν στις συνεντεύξεις και δεν το έκανε στην περίπτωση της Κορομηλά. Την έθεσε ενώπιον του πάνελ και μπορεί να κέρδισε στο σημείο αυτό σε ποσοστά αλλά έχασε στις εντυπώσεις.
Τέλος, δεν θα ξεχάσω να αναφερθώ στο πλατό του MEGΑ. Δεν ξέρω αν έμεινε επίτηδες ίδιο για να θυμίζει τους Σκορδολιαγκαίους ή ήταν θέμα χρόνου και χρήματος, πάντως μια αλλαγή ήθελα να τη δω για να μην περιμένω τον Γιώργο και τη Φαίη να βγει από τη γωνία, όπως επίσης τον Ουγγαρέζο δεν ήθελα να τον δω να λέει τον καιρό αλά Λιάγκας. Η μίμηση είναι κακό πράγμα και νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ταλαντούχο παιδί με ιδέες και προσωπικότητα. Οι δυο τελευταίες παρατηρήσεις μου δίνουν την εντύπωση ότι το MEGA δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την αποχώρηση του ζευγαριού και από ότι φαίνεται θα κάνει καιρό…

Entertv
Keywords
Τυχαία Θέματα