Το Πρωινό VS Πρωινό Mou: Ξεκάθαρη πρωτιά μέν, με αγωνία δε.. -Πώς ειδαμε την 2η ημέρα;

15:41 15/10/2013 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκαναν χθες τα 2 πρωινά προγράμματα σε Αντ1 και Mega κι όπως ήταν φυσικό όλοι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες και οι τηλε-φίλοι... περιμέναμε τα με αγωνία να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης (λες κι αλλά προβλήματα δεν έχουμε...). Πολλά είναι τα σιτε και μπλοκ που βιάστηκαν να αποθεώσουν κάποιους και τελικά όπως φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, οι τηλεθεατές έδωσαν προβάδισμα.Πάμε όμως να τα πούμε αναλυτικά και χωρίς
κόμπλεξ.

Είναι αλήθεια η χθεσινή πρεμιέρα για έμενα σαν τηλεοπτικό συντάκτη είχε περισσότερο ενδιαφέρων να δω τον Κωστοπουλο η καλύτερα να δω την έναρξη του. Η εκπομπή είχε μόλις 5 ήμερες τρέιλερ στον αέρα αλλά απίστευτο προμο απο σιτε,μπλοκ, εφημερίδες, περιοδικά, τόσο προμο που για μια στιγμή νόμιζα οτι αυτοί στον ΑΝΤ1 άλλαξαν την ημέρα πρεμιέρας.
Και μπορει εγώ να περίμενα για πρώτη ήμερα πρωτιά του Κωστοπουλου, οι τηλεθεατές είχαν άλλη γνώμη.
Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή του Κωστοπουλου κατάφερε να πάρει μεγαλύτερη ανάσα μόλις τέλειωσε η εκπομπή του Λιαγκα με την Σκορδα στον ΑΝΤ1 καθώς έπαιξε 32 λεπτά παραπάνω.
Ο Αντ1 με ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ έκανε μέσο ορο 36,1 στο σύνολο με τον Κωστοπουλο να είναι στο 30,1 (πρωινό ΑΝΤ1 12:42 πρωινό Mega 13:15) Στο νεανικό κοινό ο Αντ1 με ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ έκανε μέσο ορο 34,6 ενώ το Πρωινό mou 34,5 (πρωινό ΑΝΤ1 12:42 πρωινό Mega 13:15) .
Νομίζω πως οι τηλεθεατές περίμεναν ξεκάθαρα την μεταγραφή βόμβα για αρχη,ενώ στάθηκε πολύ καλα και το πρωινό του Mega. Σίγουρα τα νούμερα δεν θα είναι αυτα, μιας και οι πρεμιέρες πάντα κάνουν νούμερα. Όλοι περιμένουν με αγωνία το 2 ραβασάκι αύριο μιας και αυτο θα είναι ενα ακομα δειγμα για το που θα κάτσει η μπίλια. Εννοείται πως μια πρωτιά 2ης ημέρας δεν βγάζει νικητή μιας και η μπίλια συνήθως κάθετε μετα απο 2 εβδομάδες...

Όσο για την σημερινή εκπομπή που είδαμε τα 2 πρωινά πιο χαλαρά μιας και οι παρουσιαστές ήταν τουλάχιστον από την μια μεριά πολύ χαλαροί (ίσως φταίνε και τα νούμερα αλλά και η επιβεβαίωση), το Πρωινό του Αντ1 κατάφερε να δείξει το Πρωινό mou με τον Λιαγκα και την Σκορδά. Το πρωινό δηλαδή που αγάπησε το κοινό, με ατάκες, σπόντες, καρφια , υπονοούμενα και πολυ φασαρία. Αφου δεν νευριασε σήμερα η Αργυρο με την φασαρια που έκαναν στην ωρα που ηταν αυτη στον αέρα, όλα καλα .. Μια εκπομπή με γρήγορη ροή.

Από την άλλη το Πρωινό του MEGA ακόμα το ψάχνει, μέχρι και ενημέρωση είδαμε. ΟMG , ειδα και τον Ουγγαρέζο να σχολιάζει την Χρυσή Αυγή...Το πάνελ του MEGA αδιάφορο και πολύ κρύο. Σίγουρα θέλει καιρό για να δέσει η ομάδα. Ο Κωστοπουλος απο την αλλη σε σχέση με την γυναίκα του αρκετά καλώς, οχι όμως για πρωινό. Ειναι ξεκάθαρο οτι καταπιέζεται.. Το βράδυ είναι βρε αδελφέ η ώρα του, όπως και να το κάνουμε..
Keywords
Αναζητήσεις
νούμερα κωστοπουλου πρωινο
Τυχαία Θέματα