Τηλεοπτική ατζέντα για τους πιτσιρικάδες!

13:55 12/8/2011 - Πηγή: TVNea
Τηλεοπτική ατζέντα για τους πιτσιρικάδες
Εναν μήνα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ενώ οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται σε... εξέλιξη, οι τηλεοπτικοί σταθμοί μερίμνησαν και για τους μικρούς φίλους. Παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια και εκπομπές, βρίσκονται στο τηλεοπτικό "μενού". Εμείς συγκεντρώ?σαμε ό,τι θα περιλαμβάνει για τον μήνα Αύγουστο και σας το παρουσιάζουμε...

ΕΤ1


Ξεκινάει το παιδικό της πρόγραμμα από τις 7.00 τα σαββατιάτικα πρωινά με τον "Βυθό της θάλασσας". Στη συνέχεια -και συγκεκριμένα στις 7.30-, η εκπομπή "Ψέματα κι
αλήθεια έτσι λεν' τα παραμύθια" στοχεύει σε μία πιο άμεση επαφή των παιδιών με τα παραμύθια. Από τις 8.00 ξεκινάει η εκπαιδευτική τηλεόραση.


"Ο φίλος μου ο Μπου" (10.00 π.μ.) είναι μια διασκεδαστική σειρά κινουμένων σχεδίων και βοηθάει στην κατανόηση σημαντικών παγκόσμιων ζητημάτων. Ακολουθούν η "Οικογένεια Πράουντ", η κωμωδία καταστάσεων των Φιλ Μπέικερ και Ντρου Βάουλπεν "Καλή τύχη Τσάρλι", η νεανική σειρά "Χάνα Μοντάνα" και η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων "Ο Κρονκ έχει κέφια".



Τις καθημερινές το παιδικό πρόγραμμα "σπάει" σε πρωινό και μεσημεριανό. Συγκεκριμένα, το πρωί προβάλλονται οι παιδικές σειρές "Και μιλάει και λαλάει" (8.00 π.μ.), "Το τσίρκο της Τζο Τζο (8.30 π.μ.), "Ειδικός πράκτορας Οσο" (9.00 π.μ.), για να δώσουν τη σκυτάλη στη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney: "Μίκυ Μάους: Παίζω και μαθαίνω". Τέλος, το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα "Πρωινάκια" (10.00 π.μ.) και στις 10.30 ο "Κος Πιγκουΐνος" στον ρόλο του δασκάλου κάνει ένα τηλεοπτικό "νηπιαγωγείο".



Το μεσημεριανό -παιδικό- πρόγραμμα ξεκινάει με τη μακροβιότερη παιδική εκπομπή και συγκεκριμένα το "Ουράνιο τόξο" με τον Χρήστο Δημόπουλο. Στις 3.00 και 3.30 το μεσημέρι προβάλλονται -αντίστοιχα- η "Πέπερ Αν" που έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα διλήμματα, αλλά και ο "Σποτ, το όνειρο ενός σκύλου". Για τους λίγο πιο μεγάλους, το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης έχει προγραμματίσει την παιδική-εφηβική σειρά "Μία ευκαιρία για τη Σόνι". Οταν τελειώσει ο κύκλος επεισοδίων κάποιας σειράς, η κρατική τηλεόραση θα την αντικαταστήσει με σειρές που έχει στο αρχείο της, αλλά και με παραγωγές της Disney.





ΕΤ3



Δίνει το "παρών" στα παιδιά με δύο επιλογές. Η μία είναι στις 6.40 -το πρωί- με τον "Παππού στην τσέπη", όπου έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα, και στις 2 το μεσημέρι με τη "Χαρά της ζωγραφικής" που παρουσιάζει ο Μπομπ Ρος.



STAR





Τα Σαββατοκύριακα ξεκινάει από τις 6.50 το πρωί με την παιδική σειρά καναδικής παραγωγής, τον "Urban Vermin", για να συνεχίσει η νέα γενιά του "Ζορό" και η "Μικρή Πούκα". Στις 8.00 αναλαμβάνουν τα "Powerpuff girls Z" και η σειρά που προκάλεσε αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το 2002: "Mucha Lucha". Λίγα λεπτά αργότερα, έρχεται η "Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια" (8.45 π.μ.) και στις 9.10 τα
Keywords
Τυχαία Θέματα