Μαμά η Δέσποινα Καμπούρη - Οι ευχές των διασήμων

11:06 12/8/2011 - Πηγή: TVNea
Τη Δέσποινα Καμπούρη επισκέφτηκε ο πελαργός, που έφερε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια βρισκόταν από την Τρίτη στο μαιευτήριο και χθες λίγο μετά τις 11 έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, που ζυγίζει περίπου 3, 5 κιλά.Τόσο η Δέσποινα όσο και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν έφυγε στιγμή από κοντά της ο σύντροφός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης.Τις διαδικτυακές τους ευχές μέσω Twitter έσπευσαν
να στείλουν οι επώνυμοι φίλοι της Δέσποινας Καμπούρη. Με το που έμαθαν το χαρμόσυνο νέο, οι φίλοι της Δέσποινας, της έδωσαν τις ευχές τους

Δες τις ευχές:

 «Να σου ζήσει η κόρη Δεσποινάκι…! Να έχει όλα τα καλά του Θεού», της πόσταρε ο Γιώργος Τσαλίκης.



Το ίδιο και η Ναταλία Γερμανού που της έγραψε: «Να σου ζήσει Δεσποινιώ!!! Να έχει όλα τα καλά!»



Η Μαριέττα Χρουσαλά ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι: «Δέσποινα και Βαγγέλη, να σας ζήσει το πανέμορφο κοριτσάκι!!! Λυπάμαι που δεν είμαι εκεί μαζί σας, να μοιραστώ τη χαρά σας!!!»



Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου που διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Δέσποινα Καμπούρη, της πόσταρε: «It’ s a GIRL και είναι το πιο όμορφο του κόσμου!!! Δέσποινα Καμπούρη, welcome to the club!!!»



Την κολλητή της, επισκέφτηκε στο μαιευτήριο και η Έλλη Κοκκίνου, που έγραψε κατενθουσιασμένη στο Twitter της:

«Μόλις συνάντησα ένα από τα πιο όμορφα μωρά! Είναι μια ζάχαρη! Μια γλύκα! Δέσποινα και Βαγγέλη να σας ζήσει! (Να μας ζήσει…)!!!!!»



Λίγο αργότερα, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, δήλωσε περιχαρής για την Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι πολύ πολύ αγαπημένη μου φίλη, και όλη αυτή την διαδρομή την έχουμε ζήσει παρεούλα από την αρχή. Τώρα ξεκινάνε τα καλύτερα».

Τι συμβουλές όμως θα έδινε στη νέα μαμά με την εμπειρία της παλαιότερης;«Δεν υπάρχουν συμβουλές. Το παιδί θέλει αγάπη, τρυφερότητα, και με αυτά πορεύεται πολύ καλά στη ζωή του».

Όσο για το μωρό; του ευχήθηκε «να έχει μια ζωή τυχερή, μόνο χαρές και ευτυχία».
Keywords
Τυχαία Θέματα