Τηλεκοντρόλ- Τι θα δούμε από το Mega-Όλα για το DWTS-Πράσινο φως σε Ρώμα;-Πότε θα βγει τελικά το Αμάρτημα;

18:47 11/10/2012 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ. Αν και λίγο διαφορετικό από το προηγούμενο μιας και θα διαβάσετε μόνο αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου.Σήμερα θα διαβάσετε τα πάντα για το DWTS,τον προγραμματισμό του Mega,λεπτομέρειες για τις νέες σειρές του Mega,αν θα βγει η σειρά του Ρωμα η αλλαγή στον προγραμματισμό για το Αμάρτημα του ΑΝΤ1
και το τρειλερ για το Φως στο Τούνελ.

Εκνευρισμένα τα στελέχη του ΑΝΤ1 με τις ψεύτικες φήμες....
Το σημερινό τηλεκοντρόλ θα ξεκινήσει από το DWTS 3. Πάρα πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες για αυτό το Show οπού μερικές από αυτές έχουν αρχίσει να εκνευρίζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 μιας και σκοπό έχουν να βλάψουν τόσο την παρουσιάστρια όσο και το ίδιο το Show. Μια από τις φήμες αυτές είναι και η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1 με την Ζετα και το δήθεν plan B.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, καν καθώς και η Ζετα θα είναι στην παρουσίαση αλλά και ούτε έπεσε άλλο όνομα στο τραπέζι.
Άλλη μια φήμη που έχει ξεκινήσει από την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 Κύπρου είναι και η θέση τις Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή του DWTS στην θέση του Κωστάλα. Μην το πιστεύετε … Κανονικά στην θέση του θα είναι ο κύριος Κωσταλας.
Όσο για το ποτέ θα βγει η πρεμιέρα; Έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Πότε ξεκινάνε γυρίσματα το Πίσω στο Σπίτι και η Κλινική Περίπτωση(??);
Αν και υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα στις πληρωμές των σειρών του Mega, δειλά δειλά ο σταθμός κάνει σχεδία και μάλιστα για νέες 2 σειρές.Ας τα πάρουμε πρώτα από αυτά που ήδη υπάρχουν.Τον Νοέμβριο ξεκινά γυρίσματα η σειρά Πίσω στο Σπίτι, οπού και η πρεμιέρα του θα γίνει τον Ιανουάριο εκτός μεγάλου απροόπτου. Τον ίδιο καιρό θα κάνει γυρίσματα και η σειρά Κλινική Περίπτωση με την προϋπόθεση να γίνουν λίγο πριν οι πληρωμές σε όλους…Αγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον τις πετυχημένη σειράς Βασιλιάδες.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Πρωινό μου
και τα Κλεμμένα Όνειρα;
5 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Πρωινό μου σύμφωνα με πληροφορίες του TvNea.
Την ιδία ημερομηνία θα κάνει πρεμιέρα και η μοναδική ελληνική παραγωγή για το Α μισό. Φυσικά μιλάω για τα Κλεμμένα Όνειρα που ήδη είδαμε ένα πολύ κινηματογραφικό τρέιλερ που ήδη έχει κλέψει θετικά τις εντυπώσεις .

Θα βγουν νέες σειρές στο Mega; Πότε προγραμματίζει το κανάλι την πρεμιέρα;
Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ,2 νέες σειρές ετοιμάζει το Mega να βγάλει στο Β μισό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea, οι σειρές θα κάνουν πρεμιέρα τον Μάρτιο, οπού και θα παίξει για λίγα επεισόδια με την προϋπόθεση να πάει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Η μια είναι η διασκευή Ισπανικής σειράς που σας έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο TvNea. Η άλλη είναι η σειρά που έχει το Mega στο συρτάρι με τίτλο «Είναι μακριά ακόμα μπαμπά Στρουμφ», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Πάνος Χριστόπουλος. Η σειρά δόθηκε στον Νίνο Ελματζιόγλου(επικεφαλής της TVE) οπού και μάλλον έχουν κάνει καλή προσφορά…
Keywords
Τυχαία Θέματα