Τηλεκαρφώματα «18»: Mobile application του ΑΝΤ1 - Ο πιο αδύναμος Μουτσινάς? - Δυσκολίες στο 136 - Οι κακίες της Βέφας και του Βαγγέλη

18:04 18/1/2013 - Πηγή: TVNea
Πλούσιαη εβδομάδα που μας πέρασε και οι ίντριγκες και οι τσακωμοί πολλοί. Ας δούμελοιπόν τι συνέβη εδώ στα Τηλεκαρφώματα.

Μετάτη δημιουργία της εφαρμογής του Alpha για κινητά Android και iphone, ώστε να μπορούν οι τηλεθεατέςνα απολαμβάνουν LIVEτο πρόγραμμα του Alpha όπου κι αν βρίσκονται, σειρά είχεκαι το αντίστοιχο νέο mobileapplication τουΑΝΤ1. Και μπορεί τα
downloads ναήταν χιλιάδες μέσα σε μία μόνο ημέρα, μήπως όμως ήρθε η ώρα εκτός από τις εφαρμογέςνα γεμίσει και λίγο το πρόγραμμα των καναλιών? Διότι καλή η τεχνολογία, αλλάχωρίς πλούσιο πρόγραμμα, ζωντανές εκπομπές και ελληνικά σίριαλ, τι θαπαρακολουθούμε από το κινητό? Τα τούρκικα και τις επαναλήψεις?
Δύομέρες έλειψε ο Νίκος Μουτσινάς από την εκπομπή «Δέστε τους» αυτήν την εβδομάδαλόγω κάποιας ίωσης. Μάλλον έπαθε σοκ μόλις του ανακοίνωσαν ότι τελικά τοτηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη με εκείνονπαρουσιαστή. Εκεί που το κανάλι αλλά και ο ίδιος το είχαν ξεγραμμένο, τελικά ηπαραγωγή αποφάσισε να το βάλει μπρος και ξεκίνησε να ψάχνει για studio. Κράτα γερά Νίκο, γιατί αναρρώστησες τώρα πώς θα αντέξεις όταν θα έχεις καθημερινό τηλεπαιχνίδι,καθημερινή εκπομπή αλλά και θέατρο? Κιύστερα σου λέει δεν υπάρχουν δουλειές..Αν είναι δυνατόν!
Ακόμηδεν ξεκίνησε η εκπομπή της ΝΕΤ «136» με την Ανθή Σαλαγκούδη και το Γιάννη Δάρρακαι τα προβλήματα πολλά. Από τη μια η σύντομη και μυστηριώδης αποχώρηση τουΗλία Μαμαλάκη κι από την άλλη η έλλειψη χημείας των δύο παρουσιαστών. Ακόμη καιο Τζώνυ Καλημέρης ανησυχεί για την ίδια την επιλογή του, την κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝέαςΔημοκρατίας. Η αλήθεια είναι ότι η αμηχανία της είναι εμφανής καιχαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο αποχαιρετισμός της προς τους τηλεθεατές ,λόγω σαββατοκύριακου, κατά την έναρξη της εκπομπής και μάλιστα ημέρα Πέμπτη!«Δώστε της λίγο χρόνο», δηλώνει ο κ. Καλημέρης, αν και μεταξύ μας δε βλέπω νααλλάζει και τίποτα..
Άστραψε και βρόντηξε η άλλοτεγλυκιά μαγείρισσα κα Βέφα Αλεξιάδου χαρακτήριζοντας αχάριστες τις πρώην συνεργάτιδές της ΕλένηΜενεγάκη, Ρούλα Κορομηλά και Πόπη Χατζηδημητρίου. Ο πρώτος που έσπευσε νασχολιάσει τη δήλωση ήταν ο Βαγγέλης Περρής τονίζοντας με λόγια σκληρά μέσα απότη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Εμείς την είχαμε μέχρισήμερα σαν μαμά μας. Θυμάσαι Ελενάκι μου -(είπε απευθυνόμενος στην ΈλεναΠαπαβασιλείου) - πως εμφανίσθηκε η κα. Βέφα, τρείς μήνες μετά το θάνατοτου συζύγου της, σε επίδειξη μόδας; Με μια κατακόκκινη τουαλέτα και έμοιαζε σαναυτά τα τετράγωνα τα αμερικάνικα ψυγεία... με πόδια...». Κύριε Περρή δενπερίμενα να πέσετε σ’ αυτό το επίπεδο. Μεγάλη γυναίκα είναι, ποιος την παίρνειστα σοβαρά?Σας αφήνω και γιασήμερα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και πάντα συντονισμένοι εδώ στο TvNea!
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα