ΤΗΛΕ-ΣΕΖΟΝ 2014-2015:Μύθοι και πραγματικότητες

19:47 23/7/2014 - Πηγή: TVNea
Καλοκαίρι. Η εποχή των τηλεοπτικών μεταγραφών. Κόσμος και ντουνιάς... ράβεται και αρχίζει να πηγαινοέρχεται στα κανάλια για να τον βρει η νεα σεζόν με ένα... τηλε-κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. ΙΊοιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες;
Ελεονώρα Μελέτη
Μύθος: Δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν και πότε παρουσίαζαν την Ελεονώρα να συζητά με το Mega και πότε με τον ΑΝΤ1. Και τα δύο κανάλια δεν
έχουν έρθει σε καμία επαφή και συζήτηση με την παρουσιάστρια.

Αλήθεια: Oχι, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της με το Star, πράγμα που σημαίνει πως ούτε τα έχουν βρει ούτε έχουν δώσει τα χέρια για του χρόνου. Το πρόβλημα είναι ως γνωστόν ότι η παρουσιάστρια επιθυμεί να προχωρήσει παρακάτω και να μην παρουσιάσει και πάλι μια εκπομπή τύπου «Μελέτησέ το», γι' αυτό και έχει καταθέσει μια δική της πρόταση για την οποίαν όμως οι του Star την έχουν ακόμα στην αναμονή.
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης
Μύθος: «Το ευχαριστώ και η αγάπη μου είναι αυτό που μπορώ να δώσω αυτήν τη στιγμή και να σας πω ότι ούτως ή άλλως μαζί θα είμαστε κάπως έτσι, κάπως αλλιώς, κάπου αλλού... Πάντως τον Σεπτέμβρη κοντά θα είμαστε», έτσι αποφάσισε να αποχαιρετίσει η Κατερίνα Καραβάτου τους τηλεθεατές και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναζωπυρώσουν τα σενάρια που την ήθελαν να αναλαμβάνει μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, την παρουσίαση της καθημερινής πρωινής ζώνης του Mega
Αλήθεια: Οντως ετοιμάζονται να εισβάλουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως αυτό δεν θα γίνει μέσα από το Mega αφού στην πραγματικότητα θα ενώσουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις για το χατίρι του «Ε».
Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού
Μύθος: Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται σε ... τηλεοπτικό αναβρασμό. Τόσο ο Κωστόπουλος όσο και η Μπαλατσινού λέγεται πως θα παρουσιάζουν στο Mega εκείνος το «Βράδυ» και εκείνη εκπομπή ομορφιάς!
Αλήθεια: Οντως ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλει να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις με το «Βράδυ» και όντως η Τζένη Μπαλατσινού έχει καταθέσει μια ιδέα δική της για εκπομπή ομορφιάς και ευεξίας, όμως ούτε ο Πέτρος ούτε η Τζένη συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Mega για το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, ενώ δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και η φημολογία που τους θέλει να συζητούν παράλληλα και με τον ΑΝΤ1.
Χριστίνα Λαμπίρη
Μύθος: Μπορεί ακόμα να μην έχει ανανεώσει με το ΣΚΑΪ, αλλά μαζί τους, λέει, έχει δεσμευτεί διά λόγου και απ' ό,τι όλα δείχνουν και η επόμενη χρονιά θα τη βρει στο κανάλι του Φαλήρου.
Αλήθεια: Οντως η παρουσιάστρια δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της, όμως και δεν έχει κάνει μαζί τους καμία απολύτως συζήτηση για του χρόνου. Οι πληροφορίες τη θέλουν πάντως να συζητά με το «Ε».
Νίκος Μουτσινάς
Μύθος: Για τον Νίκο Μουτσινά έχουν γραφτεί... τα πάντα όλα! Μόνο χρέη... πρωθυπουργού που δεν έχει παρουσιαστεί από τα media πως θα αναλάβει λόγω υποτιθέμενων πρότασεων από παντού.
Αλήθεια: Με το μοναδικό κανάλι που έχει έρθει σε επαφή είναι ο ΣΚΑΪ, όπου λέγεται πως ενδιαφέρονται να αναβιώσουν τον «πιο αδύναμο κρίκο». Επίσης λέγεται πως είναι κοντά στο να πει το «ναι» στον Αλέξανδρο Ρήγα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες».
Μαρία Ηλιάκη
Μύθος: Μέχρι πρότινος η Μαρία Ηλιάκη τραβούσε επάνω της τα φώτα μόνο σε ό,τι είχε να κάνει με τον Νίκο Μουτσινά και το «Δέστε τους», ως τηλεοπτικό του συμπλήρωμα δηλαδή.Αίφνης κυκλοφορούν πάσης φύσεως σενάρια για κείνη όπως για παράδειγμα το Mega για το πρωινό του!
Αλήθεια: Οχι, το Mega δεν έχει κάνει συζητήσεις με κείνη. Το μόνο κανάλι με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις είναι ο ΣΚΑΪ, όπου και είναι πιθανό να τη δούμε να παρουσιάζει μαζί με παρέα, γυναικείο μαγκαζίνο.
Οσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν και ο παρουσιαστής έχει διετές συμβόλαιο με το Mega, οι φήμες τον θέλουν να συζητά με το Star για τη μεσημεριανή του ζώνη και με τον Alpha για την απογευματινή του. Η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα για εκείνον είναι να συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία του με το Mega.

tvεθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα