Διακαναλικές σειρές!

18:00 23/7/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί η αμερικάνικη τηλεοπτική βιομηχανία να είναι τεράστια και κάθε χρόνο να βγαίνουν στον αέρα πολύ ωραίες σειρές στην Ελλάδα όμως φαίνεται πως τα κανάλια έχουν εμμονή με συγκεκριμένες σειρές και έτσι μπορεί να δούμε κάποια σειρά σε ένα καναλί και μετά να την δούμε και σε άλλο . Πάμε να δούμε μαζί κάποιες απο αυτές !
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το Greys anatomy ,όπου εδώ και αρκέτα χρόνια το βλέπαμε μέσα απο την συχνότητα του ΑΝΤ1
φτάνοντας αισίως στον 9ο κύκλο της σειράς. Όσοι απο έσας δεν είχατε την ευκαιρία να την δείτε απο την αρχή τώρα θα έχετε αυτήν την ευκαιρία αφού ο ΣΚΑΪ απο τις αρχές αυγούστου θα αρχίσει να την ξαναπροβάλει απο την αρχή της!
Πάλι στον ΑΝΤ1 θα μείνουμε αφού στην προσπάθεια του να δημιουργήσει μια ισχυρή prime eleven έφερνε στους δέκτες μας ότι πιο δυνατό κι έτσι έιδαμε το πολυβραβευμένο και πετυχημένο Lost καθώς και το "Despearate Housewifes" ( ή αλλίως γυναίκες σε απόγνωση) . Καί τις δύο αυτές σειρές είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε και μέσα απο την συχνότητα της ΝΕΤ.

Μία σείρα που ακόμα και σήμερα βλέπουμε σε διπλό ταμπλό είναι το Two and a half man , καθώς ΣΤΑΡ και alpha το προβάλουν καθημερίνα . Να πούμε πως το κανάλι της Κάντσας μας προβάλει τα πιο πρόσφατα επεισόδια!
Άλλη μια σειρά που μοιράζεται ο alpha που και πού είναι το CSI η πετυχημένη αστυνομική σειρά προβάλεται και απο τον ΣΚΑΪ που έχει και τα φρέσκα επεισόδια!
Το Sex and the City κατάφερε να μοιραστεί σε τρία κανάλια καθώς alter, alpha και Μακεδονία TV είχαν κατά καιρούς στο προγραμμά τους την αγαπημένη σειρά όλων των γυναικών.
Μια τούρκικη σειρά όμως που άρχισε να προβάλεται δειλά δειλά απο το Μακεδονία TV μεταπίδησε κι αυτό στο "αδερφό " κανάλι και έτσι κάπως ξεκίνησε η επέλαση των Τούρκικων σειρών στην Ελληνική τηλεόραση ό λόγος για το 1000 και μια Νύχτες!
Στην λατρεμένη ελληνική τηλεόραση φυσικά είχαμε παρακολουθήσει και σειρές στις διάφορες εκδοχές τους . Μια απο αυτές είναι και η "Μαρία η ασχημη" η οποία προβλήθηκε απο το Mega , είχαμε όμως την δυνατότητα να δούμε και την αργεντίνικη ορίτζιναλ εκδοχή απο τον alpha αλλά και την κάπως διαφορετική αμερικάνικη εκδοχή το "Ugly Betty" απο την συχνοτητα του ΑΝΤ1 που αυτό το διάστημα προβάλλεται απο το Μακεδονία TV.

Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μεγαλύτερη ποικιλία σειρών !!!
Keywords
Τυχαία Θέματα