Τι θα δουμε σήμερα στον ημιτελικό του DANCING WITH THE STARS

12:10 5/6/2011 - Πηγή: TVNea
 Μόλις ένα live μας χωρίζει από τον τελικό του «Dancing With The Stars ΙΙ» της 12ης Ιουνίου.
H Ζέτα Μακρυπούλια θα υποδεχθεί τα τρία ζευγάρια που διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό και θα χορέψουν ένα παλιό κι ένα καινούργιο τραγούδι.
 *Η Αγγελική Ηλιάδη
και ο Ηλίας Μπούτσης θα χορέψουν αρχικά αργεντίνικο τάνγκο με το τραγούδι «Orquideas» και φοξ τροτ με το «Je ne veux pas».
 *Ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ Ματθαιακάκη θα διαγωνιστούν στο τζάιβ με το «Footloose» και στο τάνγκο με το «Libertango».*Ο Kώστας Μαρτάκης και η Μαρία Αντιμισάρη θα χορέψουν τζάιβ και πάσο ντόμπλε με τα τραγούδια «Hound dog» και «Poison» αντίστοιχα.Σήμερα στις 21:00 θα έχουμε special εμφανίσεις από τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο (όχι, δεν κάνουμε πλάκα), γιατί έχουν ένα ολόκληρο χρόνο να χορέψουν και τους έλειψε! Αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη θ’ αφήσει για λίγο το μικρόφωνό της στο green room και θ’ ανέβει στη σκηνή, για να μας αποδείξει ότι ξέρει κι αυτή να χορεύει!Ακόμα, ένα από τα νέα hot πρόσωπα της ποπ, ο Νίκος Γκάνος, μετά από το hit του περσινού καλοκαιριού «Last summer», ‘ξαναχτυπά’ αυτό το καλοκαίρι με το ολοκαίνουργιο «Break me», ζωντανά πάνω στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS.
Ποιοι δύο θα φτάσουν στον τελικό;
Αργυρής Αγγέλου; -Αγγελική Ηλιάδη; - Κώστας Μαρτάκης;
Δείτε κι αποφασίστε εσείς με την ψήφο σας, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 το βράδυ.
Keywords
Τυχαία Θέματα