Ποιες είναι οι εξελίξεις για τα 2 καθημερινά σήριαλ στο Mega;

10:10 5/6/2011 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να έπεσε για φέτος οι αυλαία των «σαρωτικότατων» σειρών «Τα μυστικά της Εδέμ» και «Η ζωή της άλλης», έρχονται όμως κατά τον Οκτώβρη οι νέοι κύκλοι με ανατροπές και εκπλήξεις.Διαβάστε στη συνέχεια τις εξελίξεις των 2 πετυχημένων σήριαλ του Mega."ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ"
Η Νταίζη δεν πατά τη σκανδάλη, η Μαρίλια φεύγει από το σπίτι και η Μελίτα εκδικείται!
Από εκεί που μας άφησε η τηλεταινία - με κομμένη την ανάσα - θα σας το ξεκινήσω,
χωρίς να «προδώσω» πολλά-πολλά, γιατί και νωρίς είναι, μιας και ο νέος κύκλος θα αρχίσει τον Οκτώβριο και δεν θέλω να μου κάνουν καμιά… πατητή καλοκαιριάτικα.
Ο Χρήστος τη γλιτώνει από την Νταίζη, που παίρνει ένα αποκαλυπτικό γράμμα
Η Νταίζη μπορεί να σημάδεψε με το όπλο τον Χρήστο στο φινάλε που είδαμε τη Δευτέρα το βράδυ, όμως δεν τραβάει τη σκανδάλη. Μείνατε όλοι με την αγωνία αν θα το κάνει ή όχι και για άλλη μια φορά ερχόμαστε εμείς να σας λύσουμε και αυτή την απορία. Ο Χρήστος τής λέει ότι για εκείνη τα έκανε όλα και ότι αν ήθελε μόνο τα διαμάντια θα τα είχε πάρει και θα είχε εξαφανιστεί μακριά της. Εκείνη δεν τον πυροβολεί μεν, δεν τον πιστεύει όμως και βλέπει τα πάντα να «γκρεμίζονται» γύρω της. Λίγο μετά θα έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμα σκληρή αλήθεια, που θα τη… στείλει αδιάβαστη. Λάβετε θέσειιιις!....

Ένας περίεργος φάκελος θα... σκάσει στα χέρια της Νταίζης εκεί που δεν το περιμένει. Κι ενώ στο κεφάλι της υπάρχει μόνο η υπόθεση του Χρήστου, θα λάβει έναν φάκελο που θα περιέχει ένα γράμμα από τον… πατέρα της - τα, τα, τα, ταν! -, τον Λύτρα, το οποίο θα την ενημερώσει για δύο πολύ σοβαρά «σκηνικά». Το ένα έχει να κάνει με το ότι ο Λύτρας τής άφησε στον Πέτρο Ρούσσο, που εμπιστευόταν όσο κανέναν, πολύτιμους λίθους - τα, τα, τα, ταν και πάλι!!! - και το άλλο ότι προσπάθησε να βρεθεί κοντά της όταν ήταν μικρή, μα δεν του το επέτρεπε η Αντιγόνη - τα, τα, τα, ταν δεν λες τίποτα!
Η Νταίζη θα φουντώσει, θα… ανάψει, θα… κορώσει και θα τα κάνει ρημαδιό! Χοντρά την πληρώνει ο Χρήστος, που της είπε ψέματα, χοντρά την πληρώνει η Αντιγόνη, που δεν άφηνε τον πατέρα της να τη δει και να τη σφίξει στην αγκαλιά του, χοντρά την πληρώνει και ο Πέτρος - κι ας είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Η Νταίζη έχει γίνει ταύρος σε υαλοπωλείο και δεν χαρίζεται πουθενάααα!

Η Μελίτα, βλέποντας τον πατέρα της με έμφραγμα, κάνει κίνηση ματ στην Εριέττα

Όχι, παιδιά, δεν πεθαίνει ο Πέτρος από το έμφραγμα που έχει πάθει. Περνάει δύσκολα, αλλά, όχι, δεν τα… φτύνει, αν και θα το ήθελαν πολύ. Βλέποντάς τον «κομμάτια» η Μελίτα θα πάρει την απόφαση να εκδικηθεί τον Στέφανο και κυρίως την Εριέττα. «Πατά» στο ότι βρέθηκαν εκεί όταν έπαθε αυτός έμφραγμα και τους κάνει τρελό χουνέρι, πηγαίνοντας στην Αστυνομία και παίρνοντας πίσω όσα είχε πει, ότι δηλαδή οι δυο τους ήταν στο σπίτι της Εριέττας όταν δολοφονήθηκε η Άννα. Παίρνει το άλλοθι πίσω κι έτσι η Εριέττα μπαίνει αμέσως σε κίνδυνο να συλληφθεί. Το τι γίνεται με Στέφανο-Μελίτα το φαντάζεστε...

Η Μαρίλια «σκοτώνεται» με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα