Τι λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς για την επιτυχία της εκπομπής "Στα καλά καθούμενα";

10:45 2/11/2014 - Πηγή: TVNea
Τη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής "Στα καλά καθούμενα" του Ε στην οποία συμμετέχει σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Face2Face του Tvnea.
-Τηλεοπτικά σας βλέπουμε και στην πρωινή παρέα του Σαββατοκύριακου του Ε, "Στα καλά καθούμενα", με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη και την Όλγα Λαφαζάνη. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
-"Ήξερα τον Κρατερό από το "Μάγκα",
που είχαμε συνεργαστεί και μέσω αυτού είχα γνωρίσει και την Κατερίνα. Τα παιδιά είχαν κλείσει να κάνουν την εκπομπή στο Ε και αναζητούσαν συνεργάτες για να δημιουργήσουν μια παρέα. Μια μέρα με πήρε ο Κρατερός, μου είπε τι ετοιμάζει με την Κατερίνα και ότι ήθελε να είμαι κι εγώ στην παρέα και να δοκιμαστούμε μαζί σε αυτό το καινούργιο για εμάς, εγχείρημα. Δε μου πήρε πάνω από ένα λεπτό να πω το "ναι". Μου είπε δύο πράγματα βασικά: πρώτον ότι θα ήμασταν μια παρέα, πράγμα που έπαιξε πολύ καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου και δεύτερον ότι στο συγκεκριμένο κανάλι, όλοι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, να εκφραστούμε όπως θέλουμε, να καταθέσουμε ό,τι θέλουμε, μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας χωρίς να μας καθοδηγεί κάτι ή κάποιος. Είναι πραγματικά μεγάλη τύχη και ευτυχία που αυτό που κάνουμε έχει την επιβράβευση του κόσμου. Για τα δεδομένα του καναλιού πάει εξωπραγματικά καλά, δε μπορούσα να φανταστώ τόσο μεγάλη επιτυχία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί δουλεύουμε πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα."
Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα