Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 2-11-2014

08:16 2/11/2014 - Πηγή: TVNea
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Κρήτης και της Εύβοιας, περιμένουμε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από
8 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 15. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοικό κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ψύχρα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.'

meteohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα