Τι ετοιμάζει ο Μικροδάχτυλος στην 6η σεζον του Game of Thrones!

16:47 19/5/2016 - Πηγή: TVNea
Πέρασαν αρκετά επεισόδιο χωρίς να εντοπίσουμε τον βασιλιά της δολοπλοκίας.
Ο Μπέιλις επέστρεψε στο τέταρτο επεισόδιο και ο ηθοποιός είπε στο Entertainment Weekly ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα φέτος να τον δούμε σε ένα ταξίδι εξιλέωσης.

Αν μιλάμε για εξιλέωση σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τον Μικροδάχτυλο. Κάτι τέτοιο συνδέεται με τη Σάνσα και την ιστορία της «παράδοσης» της στον Ράμσεϊ. Βέβαια αυτό θα γινόταν μόνο αν δεν ήξερε τι κουμάσι είναι ο σαδιστής Ράμσεϊ πράγμα που μοιάζει περίεργο για τις γνώσεις που έχει για ολόκληρο το Γουέστερος και τους πρωταγωνιστές
του.

Γνωρίζει για την απόδραση της και πηγαίνει να τη βρει συνοδεία ιπποτών της Κοιλάδας. Όπως όλα γύρω από τον Μικροδάχτυλο έτσι και το σενάριο του για τη νέα σεζον παραμένει μυστήριο αλλά οι λεπτομέρειες του ηθοποιού στην συνέντευξη παρέχουν στοιχεία σχετικά με τη συναισθηματική του κατάσταση.

Ο ηθοποιός σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι φαν λέει πως ο χαρακτήρας του "αχαρακτήριστα αγνοούσε την έκταση της σκληρότητας του Ράμσεϊ όταν κανόνισε το γάμο μεταξύ αυτού και της Σάνσα".

Τώρα μένει να δούμε αν οι προσπάθειες όπως λέει χαρακτηριστικά για εξιλέωση θα βρουν ανταπόκριση από τη Σάνσα. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα