Τι δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης για το γάμο και τους πολιτικούς?

20:45 2/8/2011 - Πηγή: TVNea
Στο δικηγορικό του γραφείο συνάντησε η κάμερα του «Summer Live» τον Γιάννη Μαρακάκη. Ο 36χρονος δικηγόρος αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές: «Θα προσπαθήσω να κάνω διακοπές, θα φύγω για λίγο, γιατί όπως ξέρετε η δουλειά μας είναι λίγο δεσμευτική». Η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει καθόλου; «Έχω κάνει περικοπές σε σχέση με την καθημερινότητά μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτά που ξοδεύω για τον εαυτό μου, είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε. Ο Γιάννης Μαρακάκης θεωρείται ένας από τους πιο
γοητευτικούς Έλληνες: «Πολλά δεν μου αρέσουν πάνω μου, αλλά τίποτα που να μου προκαλεί ανασφάλεια. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να γυμνάζομαι, αλλά και να είμαι κοντά στη θάλασσα»δήλωσε. Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του: «Θέλωνα παντρευτώ, όχι όμως μέσα σε αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα. Όταν είναι θα σας ειδοποιήσω»είπε και πρόσθεσε: «οι άντρες δεν είναι ποτέ έτοιμοι να παντρευτούν».
Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη όχι μόνο είναι μαζί και ερωτευμένοι αλλά σύντομα ετοιμάζονται να

ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Summer live» και δήλωσε πως ο γάμος και τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά του: «δεν έχω προγραμματίσει κάτι βέβαια για την άλλη εβδομάδα ούτε για την παράλλη» είπε χιουμοριστικά ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο ίδιος συχνά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στη σύντροφό του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και  φυσικά στενοχωριέται, αφού η «μπάλα» παίρνει όλους τους πολιτικούς:«κάποιοι έχουν θυσιάσει την προσωπική τους ζωή για να προσφέρουν σ’ αυτό τον τόπο και δυστυχώς τους παίρνει και αυτούς η μπάλα» τόνισε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως αναφέρεται στην αγαπημένη του. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου άλλωστε θα πέσει να σε πλακώσει λένε!

Ο γνωστός νομικός  δεν παινεύει μόνο τη σύντροφό του αλλά και τον εαυτό του αφού δηλώνει χαρακτηριστικά πως η  ανασφάλεια είναι για εκείνον άγνωστη λέξη. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο στην εξωτερική του εμφάνιση πολλά δεν του αρέσουν αλλά δεν  θα κάτσει να σκάσει κιόλας!
Keywords
Τυχαία Θέματα