Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου τα «2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS»

15:16 27/8/2011 - Πηγή: TVNea
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά των «2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS!» που θα μεταδοθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 22:00.
Οι Lady Gaga, Beyoncé, Eminem, Bruno Mars,Britney Spears, Beastie Boys,
Nicki Minaj, Lil Wayne, Pitbull, ο Tyler The Creatorτων Odd Future και αρκετοί ακόμα συναγωνίζονται στις 14 κατηγορίες των φετινών MTVVIDEO MUSIC AWARDS.
Η pop-πριγκίπισσα Katy Perry διεκδικεί 9 συνολικάβραβεία, τόσο στις κορυφαίες κατηγορίες «Video of the Year» και «Best Female Video»για το εκρηκτικό video του «Firework», όσο και στην κατηγορία «Best Pop Video» για το τραγούδι «Last Friday Night(T.G.I.F.)».
Ακολουθώντας την επιτυχία του «21» – τουάλμπουμ, που φέτος σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις – η Adele συγκέντρωσε επτάυποψηφιότητες με το δικό της smash hit, «Rolling In the Deep».
Στις υποψηφιότητες των ανδρών ο Kanye West συναγωνίζεται τη βρετανίδα τραγουδίστρια, διεκδικώντας και ο ίδιος επτά βραβείαγια τη συνεργασία του με την Katy Perry στο «Ε.Τ.» αλλά και για τα δυνατά καικαλλιτεχνικά του video, «All of The Lights»και «Power»....

Από τρεις υποψηφιότητες έχουν οι Beyoncé, Eminem,Lady Gaga, Nicki Minaj και Thirty Seconds To Mars. Οι Beastie Boys, Chris Brown,Pitbull και Lil Wayne όπως και οι πρωτάρηδες στις υποψηφιότητες τους στα VMAs, TylerThe Creator, Foster the People και Manchester Orchestra έχουν από δύο υποψηφιότητεςο καθένας, για τα φετινά βραβεία.
Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την τηλεοπτική βραδιά των 2011 MTV VIDEO MUSICAWARDS. Στην Ελλάδα τα βραβεία θα μεταδοθούν από το Nokia Theater του LosAngeles τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 22.00 μόνο στο MTV.
Keywords
Τυχαία Θέματα