ONE: Ξανά μαζί ή απλές φήμες;

12:06 27/8/2011 - Πηγή: TVNea

Eίναι αρκετά δύσκολο κάποιος να μην θυμάται τους ONE. Το συγκρότημα αυτό που ξεκίνησε απ την Κύπρο, το συγκρότημα που έφερε κατά βάση στην δισκογραφία και στα πολλά media τον Κων/νο Χριστοφόρου, το συγκρότημα που μας χάρισε αρκετές επιτυχίες και hits όσο καιρό ήταν ενωμένο κυρίως στις αρχές του 2000. 
Οι ΟΝΕ λοιπόν που χωρίστηκαν για να ακολουθήσει καθένας τον δρόμο του, φήμες θέλουν να ξαναενώνονται! 
Οι: Δημήτρης Κουτσαβλάκης, Κων/νος Χριστοφόρου, Φίλιππος
Κων/νος, Αργύρης Ναστόπουλος και Πάνος Τσεπρές τηλεφωνικά προς το παρόν έκαναν συζητήσεις για επιστροφή τους στην δισκογραφία όλοι μαζί όπως παλιά χωρίς να κατέληξαν κάπου.
 Όλοι έκαναν τις επιλογές τους. Μόνο ο Κων/νος Χριστοφόρου με την σόλο καριέρα του κατάφερε να δώσει το καλύτερο που είχε και δεν έκανε άσχημα. Απ τους υπόλοιπους αν κάποιον δεν χάσαμε ήταν ο Φίλιππος Κωνσταντίνος που μπορεί μεν να μην ξανά έπιασε μικρόφωνο, όμως πρωταγωνίστησε στην παράσταση-striptease «Naked Boys Singing», ενώ στην Εurovision είχε πάει 2 φορές κι όχι μια όπως νομίζουμε με το ''Gimme'', το 2002, καθώς επίσης συνεργάστηκε με Άννα Βίσση και Γιάννη Πάριο μετά την διάλυση των ΟΝΕ. Τα άλλα μέλη δεν έδωσαν κάτι σπουδαίο σ εμας, ακόμα και ο Δήμος Μπέκε που αντικατέστησε τον Κων/νο Χριστοφόρου αποφάσισε να μην είναι στα καλλιτεχνικά δρώμενα κατά πολύ.
Φαίνεται μάλιστα πως όλα τα πρώην μέλη, αλλά και ο Γιώργος Θεοφάνους που τους δημιούργησε, είναι ιδιαίτερα θετικοί, αλλά η κρίση στην οικονομία και τη μουσική βιομηχανία φαίνεται πως λειτουργούν ως ανασταλτικοί ακόμα παράγοντες για την πραγματοποίηση του comeback.Πάντως όλοι τους πιστεύουν ότι αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει και σωστά. Προς το παρόν ο καθένας έχει τις δικές του ασχολίες. Συγκεκριμένα ο Φίλιππος προσπαθεί και κυνηγάει μια καριέρα στο εξωτερικό, ενώ έχει παίξει στην παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου στο Broadway της Νέας Υόρκης, ενώ φέτος θα παίξει στην παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις». Περιμένουμε να μάθουμε τι θα γίνει με όλη την ομάδα....είναι δύσκολο πολύ να ενωθούν ξανά μα δεν είναι και ακατόρθωτο σύμφωνα με την είδηση αυτή!



Keywords
Τυχαία Θέματα