Θέλει «Χρυσό Λιοντάρι» και... Όσκαρ η Madonna

09:16 23/8/2011 - Πηγή: TVNea

Μπορεί στη μουσική να είναι top και στην υποκριτική να μην άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ωστόσο, η Madonna «ξαναχτυπά»: στο φεστιβάλ της Βενετίας θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε, με τίτλο «W.E.»!

Η ρομαντική ταινία με την υπογραφή της «βασίλισσας της ποπ» διηγείται τηνερωτική σχέση ανάμεσα σε έναν Ρώσο φρουρό ασφαλείας και μια παντρεμένη γυναίκα, με σαφείς αναφορές στον έρωτα του βασιλιά Εδουάρδου του 8ου και τηςΓουάλις Σίμσον.

«Ήθελα
να διηγηθώ αυτή την ιστορία εδώ και πολύ καιρό. Έζησα μια υπέροχη περιπέτεια στην προσπάθειά μου να τη ζωντανέψω», δήλωσε πρόσφατα για την ταινία της η Madge.

Πάντως, οι κριτικές στην preview παρουσίαση
δεν ήταν και οι καλύτερες... Δεδομένης της λαχτάρας και των 23 προσπαθειών της Madonna για καριέρα στην μεγάλη οθόνη, κάτι μας λέει πως η «βασίλισσα» μέχρι και... τάματα θα κάνει!

H ταινία της τραγουδίστριας θα προβληθεί στο φημισμένο φεστιβάλ και θα διεκδικήσει το «Χρυσό Λιοντάρι» μαζί με άλλες 20, μεταξύ των οποίων οι: «Tinker, Tailor, Soldier, Spy» με τον Γκάρι Όλντμαν, «Μακελειό» του Ρομάν Πολάνσκι και «Ντροπή» του Στιβ ΜακΚουίν.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλει «Χρυσό Λιοντάρι», Όσκαρ, Madonna,thelei «chryso liontari», oskar, Madonna