Θανάσης Πάτρας: Τι δήλωσε για την απουσία της Νάντιας Μπουλέ;

20:35 3/8/2011 - Πηγή: TVNea

Στην κάμερα του Star μίλησε ο παρουσιαστής του «Elatte», Θάνασης Πάτρας, σχετικά με την άδεια που πήρε η Νάντια Μπουλέ από την εκπομπή αλλά και τα σχέδιά του για την ερχόμενη σεζόν.

Για την απουσία της 26χρονης συμπαρουσιάστριάς του από την καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε: «Το κανάλι αποφάσισε να πάρουμε...
άδεια μία εβδομάδα. Θα φύγω κι εγώ την επόμενη εβδομάδα. Είναι μια απόφαση του καναλιού και δεν πρόκειται να τη σχολιάσω»,  ενώ συμπλήρωσε: «Αφού όλοι θα παίρναμε
άδεια, η Νάντια δεν θα έπαιρνε; Η Νάντια είχε χειμώνα κουραστικό».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη νέα διευρυμένη πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος παρουσιαστής τόνισε: «Όχι, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου εξ αρχής. Η πρόταση αφορούσε το Elatte. Και βέβαια θα ήθελα να δουλέψω με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι πολύ τιμητικό»

Ακόμη, έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελα να είναι ένας από τους διάσημους υποψηφίους που θα χορέψουν είτε στο Dancing On Ice, είτε στο Dancing With The Stars ΙΙΙ: «Όχι, όχι... καμία σχέση. Καμία πρόταση. Γενικώς δεν το χω!  Δεν το κατέχω για να λέμε την αλήθεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα