Τα Προσεχώς...της αθηναϊκής νύχτας !

19:36 3/8/2011 - Πηγή: TVNea
Λένε ότι πρέπει να χάσεις κάτι για να το εκτιμήσεις. Όμως αντί να νοσταλγούμε τα περασμένα μεγαλεία, δεν είναι καλύτερο να σκεφτόμαστε αυτά που θα έρθουν στην αθηναϊκή νύχτα το χειμώνα; Κι αν κρίνουμε από τα λίγα που ακούσαμε για τις νέες συνεργασίες, προβλέπεται να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.
Ακόμα και αν δεν συμπαθείς τις αθηναϊκές πίστες, δε γίνεται έστω και από περιέργεια να μη δεις τη Μαρινέλλα και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο Βοτανικό. Πώς θα είναι οι δύο τους πάνω στη σκηνή; Ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν; Θα κάνουν ντουέτο; Τι θα φοράνε;

Άλλη μία συνεργασία, που αν μη τι άλλο έκανε
αίσθηση είναι αυτή του...
Νότη Σφακιανάκη και της Αγγελικής Ηλιάδη.
Από την ουσία του πράγματος, δηλαδή τη σκηνική συνύπαρξη του Νότη και της Αγγελικής μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού (Ιερά Οδός), όλα σε αυτό το σχήμα μου κάνουν πολύ ταιριαστά.
Και ως γνωστόν όπου υπάρχει χημεία, υπάρχει και επιτυχία!

  Το ίδιο ισχύει και για το Σάκη, που μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέϊρα, προβλέπεται να κάνουν το σχήμα της χρονιάς. Εντάξει , μπορεί να πάμε περισσότερο για να δούμε τον super super star Σάκη, αλλά μας αρέσουν και τα νέα τραγούδια της Ελένης και πόσο μάλλον οι Onirama! Κατεβαίνοντας την παραλιακή, να σου και η αφίσα με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Σταμάτη Γονίδη, που λέει κάνουν πρεμιέρα τέλη Αυγούστου στο Teatro. Αναγνωρίζουμε τη θυσία του Νίκου να αποχωριστεί επαγγελματικά τη γυναίκα του, Κέλλυ Κελεκίδου, όπως επίσης καταλαβαίνουμε ότι σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.  Ας μην ξεχνάμε όμως και την επιστροφή του Νίκου Βέρτη στο Fantasia, που όσο ακούμε στο νέο του cd «Είμαι μαζί σου» ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα κομμάτια που θα θέλαμε να ακούσουμε από κοντά (σ.σ τελευταία μου «ανακάλυψη», το «Αν είσαι αστέρι»). Τέλος, ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει ακάθεκτος στο Posidonio, ο Γιώργος Μαζωνάκης πάει για δέκα μέρες στο Thalassa και η Άννα Βίσση ακούγεται ότι θα εμφανιστεί κάπου μόνη της μία νέα μουσική σκηνή στον Κεραμεικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα