"Θα πεθάνω μόνη πίνοντας σε μια μπανιέρα": ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια το δηλώνει;

16:45 9/3/2013 - Πηγή: TVNea

Κι ενώ δεν έχει κανένα λόγο για να έχει τόσες φοβίες, η πασίγνωστη τραγουδίστρια που μετρά μουσικά βραβεία πρόσφατα αποκάλυψε πως φοβάται πως θα πεθάνει μόνη της! Συγκεκριμένα, φοβάται ότι θα καταλήξει μόνη της να πίνει κρασί σε μία μπανιέρα από μάρμαρο, όπως είπε.

Η τραγουδίστρια, που έγινε ακόμη πιο γνωστή από τη σχέση της τόσο με τον τραγουδιστή των One Direction, Harry Styles, όσο και με τον John Mayer, δήλωσε πρόσφατα ότι αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι ένας καλός άνθρωπος και να μην καταλήξει ένα εγωκεντρικό ματαιόδοξο πλάσμα και να μην διώξει τους πάντες μακριά της.

"Οι φόβοι μου περιστρέφονται γύρω από τις επιλογές μου. Μην κάνω λάθος, μην γίνω ματαιόδοξη, ανυπόφορη. Μη μείνω μόνη μου. Φοβάμαι μην καταλήξω στη μαρμαρένια μου μπανιέρα, να πίνω, μόνη και θλιμμένη, γιατί θα έχω διώξει τους πάντες μακριά μου", παραδέχτηκε πρόσφατα στο περιοδικό InStyle η νεαρή Taylor Swift και συνέχισε: "Η στάρλετ που δεν εμπιστευόταν κανέναν και τελικά σήκωσε όλους αυτούς τους τοίχους γύρω της... Αυτό το κλισέ είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Γι' αυτό έχω αποφασίσει να ζω τη ζωή μου. Καλύτερα μια γεμάτη ζωή, παρά να καταλήξω έτσι".
Keywords
Τυχαία Θέματα