Η Ντέμι Μουρ διεκδικεί διατροφή από τον Άστρο Κούτσερ

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν αργά χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ ζητεί διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Άστον Κούτσερ.
Ο Κούτσερ, πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Two and a Half Men» του τηλεοπτικού δικτύου CBS, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 50χρονη ηθοποιό το Δεκέμβριο του 2012, έπειτα από τουλάχιστον ένα χρόνο διάστασης του ζεύγους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πράξη αυτή της 50χρόνης Μουρ είναι κάπως ασυνήθιστη γιατί εύκολα μπορεί

να θεωρηθεί μια από τις καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Στην αίτηση διαζυγίου η Μουρ δεν διευκρινίζει το ποσό που ζητά από τον Κούτσερ.

Ο Κούτσερ δεν ζητά διατροφή από την πρώην σύζυγο του ενώ δεν έχει πρόβλημα να της δώσει διατροφή και στην αίτηση διαζυγίου και οι δυο τους Μουρ και Κούτσερ επικαλούνται αγεφύρωτες διαφορές.
Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ο Κούτσερ από το Μάιο του 2011 έως το Μάιο του 2012 ξεπέρασε από τα κέρδη το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων και σαφώς θεωρείτο ο πιο υψηλά αμειβόμενος τηλεοπτικός αστέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα