Θα χτυπήσει 1.000.000 εισιτήρια ο Παπακαλιάτης;

18:01 26/1/2016 - Πηγή: TVNea
Ύστερα από έναν μήνα προβολών σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ενας Αλλος Κόσμος» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της έχοντας κόψει κοντά στα 600.000 εισιτήρια, με τον σκηνοθέτη να στοχεύει στη διεθνή διανομή της.
Ο Παπακαλιάτης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με το «Ενας άλλος κόσμος» και μετά από κάθε
προβολή απαντά στις ερωτήσεις του κοινού, μια ιδέα που είχε όταν βίωσε το ταξίδι της ταινίας «Αν» στην Αμερική. «Επειδή τότε λειτούργησε πάρα πολύ καλά η συζήτηση με το κοινό, αποφασίσαμε με την παραγωγή να το κάνουμε και στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο της Κρήτης, μετά πήγαμε Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Γιάννενα, Βόλο, Λάρισα, Ρόδο, Χανιά, Ρέθυμνο και στο ενδιάμεσο σε διάφορες αίθουσες στην Αττική και στον Πειραιά» εξηγεί ο Χρ. Παπακαλιάτης τονίζοντας τη σημασία της επαφής του δημιουργού με το κοινό.
Έως τώρα η ανταπόκριση του κοινού είναι ιδιαίτερα θερμή και ενώ η ταινία διανύει την έκτη εβδομάδα από την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες, ο ίδιος, συνεχίζει να αποδέχεται προσκλήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας. «Ουσιαστικά μάς παίρνουν τηλέφωνο από την κάθε πόλη και λένε ότι υπάρχει ζήτηση και θα θέλαμε να έρθετε, γιατί και ο κόσμος θέλει πάρα πολύ να μιλήσει. Από τις ερωτήσεις τους, διαπιστώνω ότι η ταινία ενεργοποιεί τα ίδια συναισθήματα σε πολλούς. Και επειδή ακριβώς αγγίζει όλες τις ηλικίες, κάθε γενιά ταυτίζεται και με κάτι διαφορετικό οπότε και οι ερωτήσεις είναι ανάλογες» επισημαίνει.
Ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία της ταινίας στο ότι αρέσει στον κόσμο, τον συγκινεί, βλέπεις τους θεατές να βγαίνουν φορτισμένοι από την αίθουσα.

thetoc
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα