Συνεχίζει να σαρώνει η Μπρουκ,η Στέφανι και ο Ριτζ...

16:51 22/6/2011 - Πηγή: TVNea

Η θρυλική σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful", κατέκτησε το βραβείο καλύτερου δράματος στα βραβεία Daytime Emmy, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, την Κυριακή.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η σειρά αυτή κατακτά το μεγαλύτερο βραβείο στα Daytime Emmy. Η Heather Tom, από την σειρά "The Bold and the Beautiful", απέσπασε το βραβείο β γυναικείου ρόλου, ενώ ο Scott
Clifton, από την ίδια σειρά, βραβεύθηκε ως νεαρότερος ηθοποιός. Ακόμη, η σειρά "The Bold and the Beautiful" απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας.
Ο Michael Park, από το As the World Turns, και η Laura Wright, από το General Hospital, απέσπασαν τα βραβεία καλύτερου και καλύτερης ηθοποιού αντίστοιχα.
Ο Jonathan Jackson, του General Hospital κατέκτησε το βραβείο β ανδρικού ρόλου, ενώ η Britanny Allen, από το "All My Children" βραβεύθηκε ως η νεαρότερη ηθοποιός.
Το show της Ellen DeGeneres, "The Ellen DeGeneres Show" απέσπασε το
βραβείο καλύτερου ψυχαγωγικού talk show, ενώ το Dr Oz βραβεύθηκε ως το καλύτερο ενημερωτικό talk show.
Ο Ben Bailey, από το Cash Cab, απέσπασε το βραβείο καλύτερου παρουσιαστή τηλεοπτικού παιχνιδιού. Τα παιχνίδια Jeopardy και Wheel of Fortune μοιράστηκαν το βραβείο καλύτερου παιχνιδιού.
Οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Wayne Brady. Στην διάρκεια των Daytime Emmy, ειδικό βραβείο για την συνολική της καριέρα έλαβε η Oprah Winfrey. Η Oprah δεν ήταν παρούσα για να παραλάβει το βραβείο της, ωστόσο είχε στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα.
Kαθημερινή
Keywords
Τυχαία Θέματα