Στο σκάφος του Αλαφούζου ο Μπάμπης!

20:31 14/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η αναμονή για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και η παραγγελία στη Ν. Κορέα

Δικαιολογημένες λέγεται ότι ήταν οι απουσίες που σημείωσε αυτή την εβδομάδα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ και μάλιστα απευθείας από το αφεντικό του καναλιού Γιάννη Αλαφούζο! Ο δημοσιογράφος λέγεται ότι συνόδευσε τον ιδιοκτήτη του σταθμού σε προσωπική του υποχρέωση στη Σαντορίνη και στη συνέχεια με το σκάφος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πρώτες καλοκαιρινές ημέρες του
Ιουνίου στα νησιά του Αιγαίου. Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος είναι από τους έμπιστους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου και από τους ελάχιστους στο κανάλι που ακούει τη γνώμη τους… Είναι προφανές λοιπόν ότι οι δυο άνδρες – εκτός όλων των άλλων, θα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για το τι μέλλει γενέσθαι στον ΣΚΑΙ από Σεπτέμβρη, δηλαδή, τι θα γίνει, τι θα αλλάξει, πώς θα πορευτεί και με ποιούς… Ερωτήματα που εξελίσσονται σε άλυτο γρίφο, όχι μόνο για τους εργαζόμενους του σταθμού, αλλά και για τα στελέχη, αφού σχεδόν μέσα Ιουνίου και κανείς δεν έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν!

Ενδεχομένως η απάντηση στον γρίφο να βρίσκεται στο ότι το αφεντικό του Φαλήρου μέχρι πρότινος είχε άλλες προτεραιότητες, αφού ακούστηκε ότι μόλις ολοκλήρωσε γενναία παραγγελία σε ναυπηγία της Ν. Κορέας που περιλαμβάνει τη ναυπήγηση δυο καραβιών!

enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα