Στο "ληξιαρχείο" #2: ποιες Ελληνίδες τραγουδίστριες γεννήθηκαν τη δεκαετία του '40;

17:30 24/4/2013 - Πηγή: TVNea
Μετά το πρώτο επιτυχημένο μέρος της νέας μας στήλης "Στο ληξιαρχείο", επιστρέφουμε δριμύτεροι για να σας αποκαλύψουμε ποιες Ελληνίδες τραγουδίστριες έχουν γεννηθεί τη δεκαετία του '40! Με άλλα λόγια, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε ποιες είναι οι εγχώριες ερμηνεύτριες, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 64-69 έτη!

Ποιες σας έρχονται στο μυαλό και ποιες υποψιάζεστε; Οι τραγουδίστριες με τις οποίες ασχολούμαστε σήμερα είναι σε γενικές γραμμές "εξαφανισμένες" ή κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις/συνεντεύξεις, ενώ κάποιες έχουν αποσυρθεί εντελώς από τη δισκογραφίες. Όπως και να
'χει, οι... τυχερές είναι επτά και η αλήθεια των αριθμών είναι η εξής!

Στην κορυφή της σημερινής μας κατηγορίας (Δεκαετία του '40) συναντάμε μια σπουδαία ερμηνεύτρια, τη Μαρίζα Κωχ, η οποία γεννήθηκε το 1944 και διανύει σήμερα το 69ο έτος της ηλικίας της. Έναν χρόνο μικρότερες είναι οι τραγουδίστριες Αρλέτα και Μαριώ (1945 - 68 ετών), ενώ η Μαρία Φαραντούρη κλείνει φέτος τα 66! Για το τέλος, σας άφησα την τριπλή ισοπαλία μεταξύ των Λίτσα Διαμάντη, Βίκυ Λέανδρος και Πίτσας Παπαδοπούλου, τραγουδίστριες που αγγίζουν τα 64 έτη.

Και ακόμη δεν είδατε τίποτα! Το "Ληξιαρχείο" επιστρέφει σε λίγες ημέρες με νέα κατηγορία! Stay tuned!
Keywords
Τυχαία Θέματα