Στο «MASTERCLASS» αυτή την εβδομάδα...

14:31 21/2/2016 - Πηγή: TVNea
«MASTERCLASS» με τον Βαγγέλη Δρίσκα καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 και την Κυριακή στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάθε μέρα μαθήματα μαγειρικής, συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές από τον Βαγγέλη Δρίσκα στη μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου : ο Βαγγέλης ετοιμάζει μοναδικά αφράτα πιροσκί φούρνου. Κάνει μάθημα μαγειρικής και δείχνει τον τρόπο να μαγειρέψουμε το κριθαράκι με θαλασσινά σαν ριζότο. Μαθαίνει ακόμη την κλασσική συνταγή για την σάλτσα μπισκ με γαρίδες. Στο μάθημα ασιατικής κουζίνας, τα Νουντλς
Σιγκαπούρης αποκωδικοποιούνται βήμα – βήμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές για να μπορούν όλοι να φτιάξουν και να απολαύσουν ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα παγκοσμίως.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο Βαγγέλης δείχνει βήμα – βήμα όλα τα στάδια για να μαγειρεύουμε σωστά τα καλαμάρια μέσα από δύο μοναδικές συνταγές που εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα. Ακολουθεί μάθημα αμερικάνικης κουζίνας, με μία κλασσική λιχουδιά: Ψητά χοιρινά spare ribs. Ο Βαγγέλης μαθαίνει τα μυστικά του ψησίματος, τη μαρινάδα, τα μπαχαρικά και τα συνοδευτικά τους που ολοκληρώνουν την απόλαυση. Η εκπομπή κλείνει γλυκά με τα πιο νόστιμα σοκολατένια καλτσόνε από την ιταλική κουζίνα.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου κάνουμε μάθημα μεξικάνικης κουζίνας. Ο Βαγγέλης μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά και τις σωστές τεχνικές για το μοσχαράκι barbacoa με όλα του τα συνοδευτικά, και μας δείχνει πώς σερβίρεται παραδοσιακά στο Μεξικό. Η ελληνική κουζίνα είναι παρούσα και σ’ αυτό το επεισόδιο με μία παραλλαγή σε ένα από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα πιάτα, τα σουτζουκάκια. Στο Masterclass τα μαγειρεύουν με κοτόπουλο και με ελαφριά και αρωματική σάλτσα ντομάτας. Το σημερινό γλυκό είναι σοκολατένια μπισκότα έκπληξη!

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου μαθαίνουν τι έχει το Aρμένικο κέικ με σπανάκι και είναι τόσο ιδιαίτερο. Στο μάθημα για φρέσκα ζυμαρικά, μαθαίνουμε πώς να ετοιμάσουμε την πιο βελούδινη ζύμη για να φτιάξουμε σπιτικά τορτελίνι και ραβιόλι. Δείχνουν όλα τα μυστικά για το τέλειο αποτέλεσμα, πολλές ιδέες για να δώσουν ξεχωριστή γεύση και χρώμα στα γεμιστά ζυμαρικά μας, προτάσεις για γεμίσεις και συνοδευτικές σάλτσες. Σ’ αυτό το επεισόδιο μαθαίνουν να φτιάχνουν το πιο παλιό γλυκό της Ευρώπης: η Linzertorte από την Αυστρία.
Πάντα με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τις συμβουλές για να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα σε ό,τι και αν μαγειρέψετε.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο Βαγγέλης φτιάχνει ισπανικά τάπας. Μοναδικές γεύσεις, συμπυκνωμένες σε μία μπουκιά, ξεχωριστά υλικά και γνωριμία με τα ισπανικά κρασιά. Μαζί του στην εκπομπή, η οινολόγος Χρυσούλα Κυριακοπούλου που προτείνει μοναδικά γευστικά ταιριάσματα με τάπας και ισπανικό κρασί.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βαγγέλης στρώνει το Kυριακάτικο τραπέζι και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό μενού μέσα από το μάθημα γαλλικής κουζίνας. Φωλιές σφολιάτας με φιλετάκια στρογκανόφ, ένα μεθυστικό Kρασάτο κοτόπουλο βήμα-βήμα και ένα Σοκολατένιο κέικ με κόκκινο κρασί. Όλα αυτά με οδηγίες, πληροφορίες για τα υλικά και τις τεχνικές, μοναδικές μαγειρικές γνώσεις που μοιράζεται απλόχερα σε κάθε εκπομπή.

MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα, καθημερινά στις 16.45 και κάθε Κυριακή στις 15.00!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα